Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Deda Detlic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Petar
2. Vaše godine : 42
3. Vremenska zona : GMT + 1
4. Prosjek online po danu : 4-6 radnim danima (vikendom 8+)
5. Vaš Discord : peki.ikep
6. Vaše ingame ime : Gran Daddy
7. Vaš ID : 35834

Dodatne informacije

1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje).
a. Mišljenja sam da je LifeInvader "spona" koja povezuje igrače kroz razmenu dobara i usluga preko sistema oglašavanja te promocije biznisa, kao i kroz neograničeni potencijal RP-a koji može pružiti. Kako i sam volim RP to je i ključni razlog zašto se prijavljujem na konkurs.
b. Već sam bio Lider ove organizacije, potpuno mi je poznat način njenog funkcionisanja oko oglašavanja i smatram da bih i ovaj put napravio veoma dobar posao što se tiče podizanja aktivnosti među igračima na projektu kroz organizaciju događaja, čije srazmere još nisu viđene na projektu.
LifeInvader mi daje mogućnost da budem kreativan u svom RP-u, a kako prošli put nisam završio sve započete projekte (tj nisu ugledali svetlost dana), i u međuvremenu upoznao dosta kvalitetnih ljudi (muzički, dizajnerski i kompozitorski potkovanih) ova organizacija je pravi put za ispunjenje istih.
c. Želim podstaći sve igrače na projektu da se okrenu lepšim stvarima, dobrom humoru i dobroj zabavi, obzirom da to i jeste svrha igre.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
U planu je uvođenje više novinarskih ekipa, koje bi povećale RP kroz tu aktivnost.
U planu je zapošljavanje elokventnog kadra koji bi mogao "izneti" kompleksan voditeljski program.
U planu je reaktivacija starih emisija koje sam uveo na projekat poput kviza leteći start, turističkih obilazaka grada i njegovih znamenitosti, konferencija za medije sa Guvernerom, promocija zaposlenja unutar drzavnih organizacija ali i pojedini segmenti posvećeni krimi strukturama, akcije snaga bezbednosti prilikom izvodjenja raznih zadataka, fashion week-ova, triatlon takmičenja, search-quest takmičenja, demolition derby-a, trke jet-ski, carshow-ova na mestima na kojima se nisu odvijali do sada, u planu je snimanje kratkometražnog filma o projektu kroz prizmu tek pridošlog građanina, sa svim njegovim izazovima, u planu je osnivanje pozorišta gde bi igrači igrali kratke uloge te se to emitovalo putem TalentShow prostorije (FameORShame), pritom bi se radili kastinzi za igrače kako bi najbolji bili i odabrani za izvodjenje predstava. Predstave bi bile humorističnog sadržaja.
Sve to bi bilo finansirano preko biznisa koji su željni dobre reklame, što će samo po sebi povećati RP kroz organizaciju i igrače.
U planu je reaktiviranje uloge tutora u treninzima zaposlenih (to kako izgleda može se proveriti kod administratora koji su radili u mom LifeInvaderu pre).
U planu je aktivnije pisanje sadržaja za LifeInvader-News sa temama koje su već obrađivane, kao obnova i sa novim temama.

Rankovi unutar organizacije bi bili modifikovani u minimalnoj meri.

Hvala na čitanju aplikacije i želim sreću svim ostalim kandidatima.

PS: Prošli put kada sam se prijavljivao (i kada sam vodio LifeInvader), administrator koji me je "intervjuisao" mi je zamerio što je intervju trajao dva sata, te da bih trebao da pišem i pričam skraćene verzije.

Zoky_Navaro

Most loyal player
Leader of unofficial org
Čestitamo, pozvani ste na interview za LI koji će se dešavat u Ponedeljak 14/10/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom