Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

vukasinberlusconi

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Vukasin
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona: GMT+ 1
4. Prosjek online po danu: od 4-6h vikendom 8+ h
5. Vaš Discord: vule13stani
6. Vaše ingame ime: Vukasin Kobra

7. Vaš ID: 62590

Dodatne informacije

1. Lider za:
Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Kao prvo, želim biti lider ove organizacije jer je ona značajno uticala na moj razvoj u ovoj igri. Poznajem pravila Blood Street Ganga, kao i opšta pravila koja se tiču kriminalnih organizacija i pravila koja važe u ghetto okruženju.
2.2 Kao lider, obezbedio bih organizaciju sa strogim pravilima. Rankovi će biti dodeljivani na osnovu truda i posvećenosti, a ne samo na osnovu povremenog prisustva. Tako ćemo stvoriti tim članova koji razumeju i poštuju organizaciju.

2.3 Verujem da sam spreman za ovu ulogu jer sam imao iskustva na višim pozicijama unutar gangova, gde sam naučio kako se organizuje i upravlja gangom. Uvek se trudim da budem odgovoran i da doprinosim uspehu naše organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Prilikom ulaska novih članova, organizovaću kratke razgovore kako bismo se uverili da svi razumeju pravila i da će doprineti pozitivnom RolePlay iskustvu.

3.2 Svi moji zamjenici biće iskusni igrači koji znaju kako funkcioniše RolePlay, čime ćemo osigurati da organizacija uvek bude na visokom nivou.

3.3 Organizovaćemo redovne aktivnosti, kao što su raidovi i misije, kako bismo zadržali uzbudljiv i dinamičan RolePlay.

3.4 Stvoriću tim koji će se fokusirati na održavanje aktivnosti u gang-u, kako bismo bili stalno prisutni i aktivni.

3.5 Poštovaću sva pravila koja se tiču vođenja, čime ćemo stvoriti pozitivnu atmosferu unutar organizacije.
Rankovi u organizaciji:

13:Leader-Lider gang-a, donosi sve ključne odluke i upravlja organizacijom s vizijom.
12:O.G-(Original Gangster) - Iskusni član sa velikim poštovanjem u gang-u, mentor novijim članovima.
11:Capo - Zadužen za vođenje akcija i podršku lideru, ključni član.
10:Chief - Osoba koja upravlja određenim akcijama ili grupama.
9:Turfer-Osobu koja se bavi preuzimanjem i očuvanjem teritorija.
8:Ghetto Cleaner - Osoba koja rešava manje probleme i održava red u ulicama.
7:Graffiti Team Leader-Član zadužen za vođenje graffiti tima unutar kroz ghetto naselja i farbanje grafita.
6:Graffiti Team-Članovi tima zaduženi za šaranje i farbanje grafita po ghetto naselju.
5:Ghetto boy-Član gang-a koji je često na terenu i aktivno učestvuje u svakodnevnim aktivnostima
4:Gangster-Član gang-a koji je u aktivnoj ulozi unutar organizacije. Prikazuje posvećenost i lojalnost, učestvujući u različitim aktivnostima i akcijama gang-a.
3:Gopher - Član koji obavlja manje zadatke i poslove za članove sa višim rangom, kao što su prenošenje poruka ili sakupljanje informacija.
2:Lookout - Član zadužen za posmatranje okoline i upozoravanje na dolazak policije ili neprijateljskih gangova.

1:Suspend-Član gang-a koji trenutno odslužuje kaznu ili je pod privremenom suspenzijom zbog prekršaja.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Odbijeno!
Razlog: IG kazne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom