Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47498
Players nickname
Neymo Rizik
Administrators nickname
Mark Verstappen
Date
Oct 9, 2024
Time
6:30
Proofs
https://youtu.be/9jKZu33V8zI?si=_rr60j0kk13VeQvT
Postovanje Administracijo ! Ja mislim da ovo totalno nije u redu , zato sto ja sam uso u moje dvoriste prebrojo i ubijo igraca . Ja mislim da ovo totalno nije u redu . Ja sam dobio 3 warn zbog ovoga i sad sam baniran 7 dana . Molim vas resite ovo postovana administracijo ! Hvala !

Segisa

Player
Player
Vidi se sve u POV-u, poceo sam se sklanjati nakon prve sekunde tvog odbrojavanja, nakon 5,4,3 ti si poceo da pucas i ubio me. Ako nije tako posalji svoj POV i nek administracija odluci.

Leon Ashbluff

Active Member
Leader of unofficial org
Postovanje Administracijo ! Ja mislim da ovo totalno nije u redu , zato sto ja sam uso u moje dvoriste prebrojo i ubijo igraca . Ja mislim da ovo totalno nije u redu . Ja sam dobio 3 warn zbog ovoga i sad sam baniran 7 dana . Molim vas resite ovo postovana administracijo ! Hvala !
igrac je krenuo da bezi sto pokazuje da se slozio sa tvojim uslovima, nije bilo fizicki moguce da on izadje brze a za tih 5 sekundi tvoijh prosle su dve prave sekunde

Status
Not open for further replies.
Top Bottom