Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Nepravedno donesena odluka | Mark Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
47498
Players nickname
Neymo Rizik
Administrators nickname
Mark Verstappen
Date
Oct 9, 2024
Time
6:30
Proofs
https://youtu.be/9jKZu33V8zI?si=_rr60j0kk13VeQvT

NEYMO RIZICAN

Player
Player
Postovanje Administracijo ! Ja mislim da ovo totalno nije u redu , zato sto ja sam uso u moje dvoriste prebrojo i ubijo igraca . Ja mislim da ovo totalno nije u redu . Ja sam dobio 3 warn zbog ovoga i sad sam baniran 7 dana . Molim vas resite ovo postovana administracijo ! Hvala !

Segisa

Player
Player
Vidi se sve u POV-u, poceo sam se sklanjati nakon prve sekunde tvog odbrojavanja, nakon 5,4,3 ti si poceo da pucas i ubio me. Ako nije tako posalji svoj POV i nek administracija odluci.

NEYMO RIZICAN

Player
Player
Vidi se sve u POV-u, poceo sam se sklanjati nakon prve sekunde tvog odbrojavanja, nakon 5,4,3 ti si poceo da pucas i ubio me. Ako nije tako posalji svoj POV i nek administracija odluci.
Brate kod tebe se necue zato sto magicni krug mi bio smanjen

Leon Ashbluff

Player
Player
Postovanje Administracijo ! Ja mislim da ovo totalno nije u redu , zato sto ja sam uso u moje dvoriste prebrojo i ubijo igraca . Ja mislim da ovo totalno nije u redu . Ja sam dobio 3 warn zbog ovoga i sad sam baniran 7 dana . Molim vas resite ovo postovana administracijo ! Hvala !
igrac je krenuo da bezi sto pokazuje da se slozio sa tvojim uslovima, nije bilo fizicki moguce da on izadje brze a za tih 5 sekundi tvoijh prosle su dve prave sekunde

Status
Not open for further replies.
Top Bottom