Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of Blood Street Gang | Daki Panj

Rejected
Status
Not open for further replies.

yokomacak

Player
Player
Informacije:
1. Vaše ime u RL: David
2. Vaše godine: 14 za 11 dana
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-15
5. Vaš Diskord: yoka741
6. Vaše Ingame ime: Daki Panj (uskoro mjenjam)
7. Vaš ID: 64708

Dodatne informacije
1. Lider za … Bloods

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

Voleo bih postati lider Bloodsa jer imam iskustva pogotovo u crime organizacijama, bio sam u svakoj crime org a i u nekima HC,svjestan sam da je to veliki rizik koji moram prenjeti na sebe ako postanem lider te specificne organizacije...Kao Leader Bloodsa pomagao bih mojim clanovima i delio česte bonuse, svoju organizaciju bi doveo u najbolji moguci red koji cu moci i nebi se dešavale kazne i toksicne stvari...

U gradu imam dosta dobrih drugara od povjerenja koje bi poslozio za HC tim,HC tim bi morao da ima iskustva u vodenu organizacije da samim tim pomaze i meni...Cesto bi isli na evente i delio bih maksimalne bonuse ponekad po zasluzi jos dodatnog novca iz mog đzepa.

Kako bih bio siguran da sam ubacio pravu osobu u organizaciju osoba bi bila detaljno ispitana i imala bi pravo do maksimalno 3 greske...Rankovi se nebi delili preko veze vec samo po zasluzi, nikad nebi dozvolio da neko uđe u organizaciju za novac ili da dobije veci rank za novac!

3. Vaš savet za poboljšanje nivoa RolePlai u organizaciji.

Moj savjet za poboljsanje rp-a u organizaciji je da se ne mg-a na radio i da se ne krse pravila naprimjer kad se rob-a i ostalo.

Rankovi:

1. Suspend
2. Young Blood
3.Ghetto Cleaner
4.Ghetto Boy
5.Grafiti Team
6.Grafiti Team Leader
7.Turfer
8. Turf Team Leader
9. Big Blood
10.O.G
11.Mini Chief