Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Biba Kristal | 33398

Rejected
Status
Not open for further replies.

Biba_Kristal

Player
Player
Organizacija: EMS

Ime
: Biba Kristal
pol: Musko
Starost: 16
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rođenja: London
Boja očiju: Smedze
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nemam
Snage: Snažan sam, Neboim se, nisam toksican
Slabost: Nemam

Životna priča: Ja sam rodzen u London, ja imam dva brat jedan se zove Zizy Kristal, a drugi moj brat se zove Stefan Kristal. Moja majka se zove Aleksandra Kristal, a moj Tata se zove Aleksandar Kristal. Moja majka je poginula kada sam imao 7 godina, moj otac je poginuo kada sam imao 8 godina. Narednih 8 godina ja i moja braca Dervi i Zizy smo nastavili da zivimo Sami te posle jednu godinu od kada je moj Tata poginuo smo sreli jednog decaka koj nam je pomogao da skupimo pare, te je postao nas najbolji drug a on se zove Sergej Kristal. Radili smo dosta raznih poslova kao sto su elektricar, taksista, kamiondzija i drugih raznih poslova. Skupili smo dosta para te smo odlucili da kupimo nasu prvu kucu te u tu kuce se preselio Sergej Kristal nas najbolji prijatelj. Nakon toga smo poceli da radimo u državnim organizacija kako sto su Sahp, Ng, Lspd i Vlada, te smo zaradili dosta para od državnih organizacija te smo kupili scima po jedan auto. Poceli smo da pocnemo neki nas biznis te smo postavljalji glase za gradzani Los Santosa vide nes posao. A posao je bio da svaki gradzanin koj moze da dodze da postavi panel. I tako smo mi zaradzivali pare. I tako smo mi ziveli svi zajedno I cemo nastaviti ziveti zajedno.

Priča o karijeri: Ja sam sa svoim tatom bio u gradu London i sam se preselio u Los Santosu. Kada sam se preselio u Los Santos-u, sam se zaposlio u EMS (Medical Services Emergency), dok sam radio u EMS-u (Medical Services Emergency) sam stekao mnogo dobrih kolega kao sto su Zizy Kristal, Liam Borfirioo, Ourmoney Pajser... Svojim teskim radom zaradio sam poziciju Asistent Direktora (28). Posle dugog radnog iskustva u EMS-u sam postao jedan od najboljih i najpoznatijih doktora u gradu. Mnogo sam bio talentovan za to i dalje me privlaci kriminal, ponekad sam se druzio sa kriminalcima i vodio ih na branu, ponekad bih zeleo da se vratim kriminalu.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom