1. Vaše ime u RL: Mateja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosečna aktivnost na dan: 4-12h
5. Vaš discord: mateja12_
6. Vaše In-game ime: Don Jeryy
7. Vaš ID: 3698
Dodatne informacije.
1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosečna aktivnost na dan: 4-12h
5. Vaš discord: mateja12_
6. Vaše In-game ime: Don Jeryy
7. Vaš ID: 3698
Dodatne informacije.
1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
- Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam dosta iskustva sa organizacijom i mislim da mogu dobro da vodim organizaciju.
- Imam ljude koje bi postavio za vise cinove i potrudili bi se da odrzimo dugo organizaciju i svaki dan pravimo neki event ili objavu za lifeinvader vesti na diskordu
- Imam veliku volju da potrosim vecinu vremena koju provodim na serveru za ovu organizaciju jer sam bio zamenik lidera na jednom mandatu i organizovao vecinu evenata i ubacivao dosta ljudi.
- Naravno zamenici bi radili posao dok ja nisam tu u to sam siguran, ne samo zamenici nego i visi cinovi ali najvise ocekujem od zamenika jer su sa razlogom postavljeni na taj cin.
- Ljudi koje bi ubacivao u organizaciju bi bili detaljno ispitani od strane mene ili visih cinova da bi dugo odrzali organizaciju i imali sto manje gresaka
- Eventi i saradnje sa drugim organizacijama bi bile redovne i to bi pravio sto redovnije.
- Ne bi dopustio svadjanje u organizaciji psovanje i omalovazavanje nizih cinova.
- Svaki ili svaki drugi dan bi organizovao srecan sat sa najnizom cenom oglasa i gleado bi da to bude dok je vecina ljudi iz organizacije tu da sto vise ljudi moze da reklamira svoje biznise po niskoj ceni kupi/proda nesto od stvari na serveru ili da osoba nadje coveka koji joj treba.
- Radio bi dosta intervju-a sa liderima ostalih organizacija da nam pokazu kako se radi posao da nam pokazu obuku i gradjana o svacemu zavisi od toga sta se desilo na serveru taj dan ili nove gradjane kako im se svidja ovaj server.
- Kao poslednje ali za mene najbitnije organizovao bi event koji nismo uspeli da organizujemo lider i ja dok sam bio zamenik to je voznja celim gradom, trka po planinama i trka na pravcu gde bi nagrade dobili ljudi sa najboljim autima prva tri mesta na trci po planinama i prva tri mesta na trci na pravcu.
Mislim da bi ovu organizaciju mogao da poboljsam dosta sa idejama i smanjim greske u oglasima sto je najbitnije da bi organizacija opstala.
HVALA NA PAZNJI SRECNO SVIMA!!!