Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

MatejaDjoric

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Mateja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosečna aktivnost na dan: 4-12h
5. Vaš discord: mateja12_
6. Vaše In-game ime: Don Jeryy
7. Vaš ID: 3698

Dodatne informacije.

1. Lider za
LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

• Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam dosta iskustva sa organizacijom i mislim da mogu dobro da vodim organizaciju.
  • Imam ljude koje bi postavio za vise cinove i potrudili bi se da odrzimo dugo organizaciju i svaki dan pravimo neki event ili objavu za lifeinvader vesti na diskordu
  • Imam veliku volju da potrosim vecinu vremena koju provodim na serveru za ovu organizaciju jer sam bio zamenik lidera na jednom mandatu i organizovao vecinu evenata i ubacivao dosta ljudi.
  • Naravno zamenici bi radili posao dok ja nisam tu u to sam siguran, ne samo zamenici nego i visi cinovi ali najvise ocekujem od zamenika jer su sa razlogom postavljeni na taj cin.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
  • Ljudi koje bi ubacivao u organizaciju bi bili detaljno ispitani od strane mene ili visih cinova da bi dugo odrzali organizaciju i imali sto manje gresaka
  • Eventi i saradnje sa drugim organizacijama bi bile redovne i to bi pravio sto redovnije.
  • Ne bi dopustio svadjanje u organizaciji psovanje i omalovazavanje nizih cinova.
  • Svaki ili svaki drugi dan bi organizovao srecan sat sa najnizom cenom oglasa i gleado bi da to bude dok je vecina ljudi iz organizacije tu da sto vise ljudi moze da reklamira svoje biznise po niskoj ceni kupi/proda nesto od stvari na serveru ili da osoba nadje coveka koji joj treba.
  • Radio bi dosta intervju-a sa liderima ostalih organizacija da nam pokazu kako se radi posao da nam pokazu obuku i gradjana o svacemu zavisi od toga sta se desilo na serveru taj dan ili nove gradjane kako im se svidja ovaj server.
  • Kao poslednje ali za mene najbitnije organizovao bi event koji nismo uspeli da organizujemo lider i ja dok sam bio zamenik to je voznja celim gradom, trka po planinama i trka na pravcu gde bi nagrade dobili ljudi sa najboljim autima prva tri mesta na trci po planinama i prva tri mesta na trci na pravcu.

Mislim da bi ovu organizaciju mogao da poboljsam dosta sa idejama i smanjim greske u oglasima sto je najbitnije da bi organizacija opstala.

HVALA NA PAZNJI SRECNO SVIMA!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom