Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of Bloods Street Gang | Vukasin Rakali

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vukasin Raic

Player
Player
Informacije:
1. Vaše ime u RL: Vukasin Rakali
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:4-10
5. Vaš Diskord: vuja033
6. Vaše Ingame ime: Vukasin Rakali
7. Vaš ID:42663

Dodatne informacije
1. Lider za … Bloods

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

Vole bih da budem lider jer mi je zelja da budem vođa nekog ganga a posebno bloodsa svaki dan uvece oko 21h kad nas ima najvise bih radio talacke 24/7 store i gun store svima bih dao sansu da budu u gangu a ako bih dosao neko ko nezna rp previla pomogao bih mu da ih nauci i da ih savlada.Takođe bih se fokussirao da uzmemo svaki event i da nam skladiste oruzija bude puno i da svako moze da usme bili koju pusku kojom on najbolje barata.

U gradu imam mnogo dobrih drugara a ima tu i nekih koj se ponasaju drsko i bezobrazno a kada bih oni usli u gang ja bih popricao sa njima o njihovom ponasanju i da vidim kako to mogu da popravim a ako nebi sarađivali doblilbi kick dok se ne smire.

Kako bih znao kako sam ubacio pravu osobu imao bih pravo na 5 gresaka a posle svake greske bih mu objasino u cemu je pogresio i kako to da isprevi i maksimalo bih se ponaso korektno prema svako clanu

3. Vaš savet za poboljšanje nivoa RolePlai u organizaciji.

Moj savjet za poboljsanje rp-a u organizaciji je da se ne mg-a na radio i da se ne krse pravila naprimjer kad se rob-a i ostalo.

Rankovi:

1. Suspend
2. New member
3.Streat guy
4.Graphite guy
5.Vandal boy
6.Drug guy
7.Driver
8.Professional driver
9.Hacker
10.Old friend
11.Kidnapper
12.Strategist
13.Smart man
14.Great man
15.Right hand
16.Under boss
17.Boss

Vukasin Raic

Player
Player
Informacije:
1. Vaše ime u RL: Vukasin Rakali
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:4-10
5. Vaš Diskord: vuja033
6. Vaše Ingame ime: Vukasin Rakali
7. Vaš ID:42663

Dodatne informacije
1. Lider za … Bloods

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

Vole bih da budem lider jer mi je zelja da budem vođa nekog ganga a posebno bloodsa svaki dan uvece oko 21h kad nas ima najvise bih radio talacke 24/7 store i gun store svima bih dao sansu da budu u gangu a ako bih dosao neko ko nezna rp previla pomogao bih mu da ih nauci i da ih savlada.Takođe bih se fokussirao da uzmemo svaki event i da nam skladiste oruzija bude puno i da svako moze da usme bili koju pusku kojom on najbolje barata.

U gradu imam mnogo dobrih drugara a ima tu i nekih koj se ponasaju drsko i bezobrazno a kada bih oni usli u gang ja bih popricao sa njima o njihovom ponasanju i da vidim kako to mogu da popravim a ako nebi sarađivali doblilbi kick dok se ne smire.

Kako bih znao kako sam ubacio pravu osobu imao bih pravo na 5 gresaka a posle svake greske bih mu objasino u cemu je pogresio i kako to da isprevi i maksimalo bih se ponaso korektno prema svako clanu

3. Vaš savet za poboljšanje nivoa RolePlai u organizaciji.

Moj savjet za poboljsanje rp-a u organizaciji je da se ne mg-a na radio i da se ne krse pravila naprimjer kad se rob-a i ostalo.

Rankovi:

1. Suspend
2. New member
3.Streat guy
4.Graphite guy
5.Vandal boy
6.Drug guy
7.Driver
8.Professional driver
9.Hacker
10.Old friend
11.Kidnapper