Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilijas Vercetti

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ilija

2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 2-5h
5. Vaš Discord ilijas_s
6. Vaše ingame ime: Ilijass Junior

7. Vaš ID 47027

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Kolegijalnost i saradnja

Pre svega mi je cilj u organizaciji napraviti najbolju mogucu atmosferu, u kojoj bi se svi slagali.
Pored toga veoma sam Kolegijalan spreman pomoci novima razgovarati i maksimalno se posvetiti svom poslu koji je pred amnom.

2.2 Komunikacija

Kao lider EMS-a razumem da se treba maksimalno povezati sa pacijentima i svim zaposlenima. Kao osoba koja dugo radi u EMS-u znam kako sve funkcionise.
No pored toga svestan sam da ima ljudi koji su ovome prvi put .
Zelim da moji zaposleni imaju slobodu da pitaju, kako sta gde...
Po meni bolje je Pitati ako ne znas, nego praviti se da znas.

2.3 Novosti organizacije

Kao lider spreman sam uvesti inovacije u Centralnu Bolnicu. To je jedna od kljucnih stvari liderstva kako bi svaki EMS mandat bio zanimljiv i kako se sve nebi vrtelo u krug.

2.4 Saslusanje
Saslusati kolegu ili gradjana, je veoma vazno sto bih definitvno poceo primenjivati. Smatram da se svaka pohvala i konstruktivna kritika trebaju saslusati, i uz pomoc HC team-a na sastanku razmotriti o necijoj ideji jer moze promeniti organizaciju na bolje.

2.5 Donosenje odluka

U svakoj situaciji mogu doneti ispravnu odluku. Smatram da kao i svako nekad mogu pogresiti. U svakoj gresci koju ja ili neki drugi clan napravi pruzeo bih odgovornost i odlucio za koliku je to kaznu ili u nekim manjim greskama objasniti kako se radi i funkcionise.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Smatram da svi gradjani, imaju pravo na zdravstvenu podrsku EMS-a. Kako bi se to postiglo potrebno je da organizacija ima aktivne clanove koji su spremni da rade i trude se da svoj posao izvrsavaju kako treba. Cesto sam u EMS-u vidjao praznu bolnicu, bez osoblja i ljudi koji bi mi moglu ponuditi bilo koji tip mediinske pomoci. Imam zelju to promeniti i voditi racuna.

3.2 Intervencije
Sobzirom da su intervencije akcije koje su podlozne greskama, spreman sam odvojiti tim ljudi koji su za to iskljucivo obuceni i spremni.
Sto se tice rasporedjenosti uvek bih gledao da ljudi koji su na smeni maximalo se posvete spasavannju ljudi kojima je potrebna pomoc.

3.3 Svaka situacija od Glavne, intervencija pa do provera zdravlja drzavnnih organizacija, treba se izvuci maximalno isposovan RP. (Pouditi dodatnu pomoc, dodatna provera zdravalja koja se inace e dovoljno ispostuje...

3.4 Uslov za ulazak u organizaciju
Kako bi se uslo u Organizaciju, postavljale bi se vrste pitanja koja bi bila vezano za intervencije interakcije itd. kako bi se proverilo da li je lice spremno i dali pravila (npr. PG) kako bi izbegli krsennje pravila
Na kraju samog ispitivanja samo oni sa najmanje gresaka usli bi u Organizaciju i nakonn toga bili obuceni.|

Hvala na citanju!

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom