Informacije
1. Vaše ime IRL: Marin
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: od 3 do 5 sati
5. Vaš Discord: bolelebo2569
6. Vaše ingame ime: Bole Top
7. Vaš ID: 36693
Dodatne Informacije:
1. Lider za Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam iskusnu ekipu koja bi mogla u odlicnom stanju voditi EMS uz mene imam puno povjerenja i svi su bili u EMS-u tako da imaju iskustva i znaju kako sve radi. Neki od njih su cak bili i HC.
2.2 Volio bih biti lider ove organizacije zato sto sam jako puno vremena proveo u njoj i mislim da je moj red da pokazem sto znam i da pokazem kako mogu voditi organizaciju. Oduvijek sam bio timski igrac sto je u EMS-u jako vazno zbog rasporedivanja u Intervencije, Glavnu i Sandy Shores Bolnicu, Lekove i prevoz Lekova.
2.3 Zelim pomoci ostalim organizacijama tako sto ako nekom kriminalcu treba medicinska pomoc da ga se uhapsi tu je EMS. Nemora biti kriminalac moze biti samo unesreceni gradanin koji treba pomoc. Zelim pomogati ljudima sto vise mogu i zato sam izabro EMS.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvih par regrutacija bi bile ogranicenje oko 5 godina da skupimo ljudstvo. Nakon toga bi bio malo veci kriterij oko 8 godina gdje bi ljudi sa vise iskustva automatski dobili malo veci rank. Ispitivanja bi se odrzavala na EMS diskordu. Na pocetku bi pitali ima li kakvih radnih iskustva te po tome bi zakljucili rank. Svaki clan organizacije bi imao patrol log u kojem bi pokazivali aktivnost na projektu. Pokusao bih da u skladistu laboratorija nema manje od 75000 lekova. Regrutacije bi bile skoro dnevne i tako bi odrzavali konstantan broj ljudi.
Rankovi:
1. Suspend
2. Doktor Student
3. Doktor na Praksi (Pocetni rank)
4. Mladji Doktor
5. Doktor (Pocetni rank za coveka koji ima iskustva)
6. Stariji Doktor
7. Lekar
8. Fizioterpeut
9. Psiholog
10. Mladji Pilot
11. Pilot
-------------------HS----------------
12. 09 I (A) Z. Glavnog Pilota
13. 08 I (A) Glavni Pilot
14. 07 I Sef Laboratorija
15. 06 I Sef Hitne Pomoći
16. 05 I Medicinski Inspektor
-----------------HC----------------------
17. 04 I Supervizor
18. 03 I Sef Osoblja
19. 02 I EMS Deputy Director
20. 01 I EMS Director
Kodovi:
10-1 - Na zutu liniju kod garaze
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid Price na radio
10-4 - Pozitivno
10-5 - Ponovi na radio zadnje
10-6 - Zanemari na radiu zadnje
10-7 - pauza
10-8 - povratak s pauze
10-9 - Napad na zatvor
10-10 - Pucnjava
10-20 - Lokacija
10-99 - gotova situacija
Kod A - Pucanje u glavi
Kod B - F8 i F10 iU
Kod C - Admin Situacija
Status 1 - Prijava na smenu
Status 2 - odjava sa smjene
Odjava sa smene
HVALA NA CITANJU I SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA!!
1. Vaše ime IRL: Marin
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: od 3 do 5 sati
5. Vaš Discord: bolelebo2569
6. Vaše ingame ime: Bole Top
7. Vaš ID: 36693
Dodatne Informacije:
1. Lider za Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam iskusnu ekipu koja bi mogla u odlicnom stanju voditi EMS uz mene imam puno povjerenja i svi su bili u EMS-u tako da imaju iskustva i znaju kako sve radi. Neki od njih su cak bili i HC.
2.2 Volio bih biti lider ove organizacije zato sto sam jako puno vremena proveo u njoj i mislim da je moj red da pokazem sto znam i da pokazem kako mogu voditi organizaciju. Oduvijek sam bio timski igrac sto je u EMS-u jako vazno zbog rasporedivanja u Intervencije, Glavnu i Sandy Shores Bolnicu, Lekove i prevoz Lekova.
2.3 Zelim pomoci ostalim organizacijama tako sto ako nekom kriminalcu treba medicinska pomoc da ga se uhapsi tu je EMS. Nemora biti kriminalac moze biti samo unesreceni gradanin koji treba pomoc. Zelim pomogati ljudima sto vise mogu i zato sam izabro EMS.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvih par regrutacija bi bile ogranicenje oko 5 godina da skupimo ljudstvo. Nakon toga bi bio malo veci kriterij oko 8 godina gdje bi ljudi sa vise iskustva automatski dobili malo veci rank. Ispitivanja bi se odrzavala na EMS diskordu. Na pocetku bi pitali ima li kakvih radnih iskustva te po tome bi zakljucili rank. Svaki clan organizacije bi imao patrol log u kojem bi pokazivali aktivnost na projektu. Pokusao bih da u skladistu laboratorija nema manje od 75000 lekova. Regrutacije bi bile skoro dnevne i tako bi odrzavali konstantan broj ljudi.
Rankovi:
1. Suspend
2. Doktor Student
3. Doktor na Praksi (Pocetni rank)
4. Mladji Doktor
5. Doktor (Pocetni rank za coveka koji ima iskustva)
6. Stariji Doktor
7. Lekar
8. Fizioterpeut
9. Psiholog
10. Mladji Pilot
11. Pilot
-------------------HS----------------
12. 09 I (A) Z. Glavnog Pilota
13. 08 I (A) Glavni Pilot
14. 07 I Sef Laboratorija
15. 06 I Sef Hitne Pomoći
16. 05 I Medicinski Inspektor
-----------------HC----------------------
17. 04 I Supervizor
18. 03 I Sef Osoblja
19. 02 I EMS Deputy Director
20. 01 I EMS Director
Kodovi:
10-1 - Na zutu liniju kod garaze
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid Price na radio
10-4 - Pozitivno
10-5 - Ponovi na radio zadnje
10-6 - Zanemari na radiu zadnje
10-7 - pauza
10-8 - povratak s pauze
10-9 - Napad na zatvor
10-10 - Pucnjava
10-20 - Lokacija
10-99 - gotova situacija
Kod A - Pucanje u glavi
Kod B - F8 i F10 iU
Kod C - Admin Situacija
Status 1 - Prijava na smenu
Status 2 - odjava sa smjene
Odjava sa smene
HVALA NA CITANJU I SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA!!