Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Filip Onne

Player
Player
Ime:Filip Onne
Pol:M
Starost:11
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Srbija,Beograd
Otac:Marko Onne
Majka:Miroslava Onne
Težina:93 kg
Visina:195
Boja očiju:Zelena
Boja kose:Crna
Tetovaže:Ledja,leva ruka,desna noga
Prednosti: pametan,Inteligentan,Snalazljiv,pravedan,snažan,brzo razmislja
Slabost:Kartki zivci,Nervozan

Životna priča: Filip Tirke je rođen 25. Maja u gradu pod nazivom Beograd. Od rane mladosti, Filip je pokazivao veliko interesovanje za pucanje i brzo je razvio izuzetnu veštinu.Kao dete,Filip je provodio vreme sa svojom familijom oni su imali biznis lovca i svaki dan su isli na lov filip je ucio da se puca da lomi stvari i ojacao je mnogo, otisao je u vojsku gde je bio tucen zbog neznanja zatim se opametio i shvatio da je to vazno kad se vratio u normalu i zavrsio sa vojskom njegova familija je skoro cela poginula imali su saobracajnu nesrecu njegova 2 brata i njegova sestra i majka. nazalost niko nije preziveo sem oca a on je bio sa teskim povredama, bili su me napali ljudi i nisam znao sta da radim trcao sam i trcao i nasao sam pusku poceo sam da pucam na njih ja sam protivv njih 3 i bas sam bio uplasen ali strah me nije sprecio, ubio sam njih 2 zadnji me je jurio a ja sam bezao sa offroad autom po planinama na 100 na sat i tako Filip zna sve to da radi, Filip je pljackao ljude sa pistoljem u ruci i zato zna kako treba da rukuje sa njima pretrazuje itd... To je moja zivotna prica

Ishodi:
1-Filip može da vezuje,vuce,pretrazuje,ubacuje u auto,izbacuje iz auta,vozi,uzima stvari sa poda,podize sa zemlje ljude i krade gotovinu sa revolverom ili tejzerom u ruci zbog iskustva dok je spasavao svoga oca
2-Filip Zbog stecenog iskustva dok je spasavao oca moze da se puca u situacijama 1v2
3-Filip Zbog znanja koje je pokupio iz streljane može da koristi bilo koje oružije heavy sniper/shotgun LMG(Postuje P.D. 1.6)
4-Filip moze voziti svaki off road auto do 80 na sat off road zbog iskustva.
5-Filip Zbog svojih čestih obuka može koristiti oruzija koja nemaju fabrički serijski broj (XXX).
6- Filip moze da koristi oruzje poput:Heavy sniper/shotgun zbog njegove misicave grad
7- Filip moze lomiti/uzimati kamericu, komunikacione uređaje poput telefona, PDA tableta i radija. (obavezno da koristim me do try

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom