Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7951
Players nickname
Yudes Nolovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 13, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ybE1MKP

Yudes0

Player
Player
Poštovani Mujo Simba,

Pre svega, dobro veče. Hteo bih da se predstavim, iako me verovatno već znate. Zovem se Yudes Nolović, ID 7951, i na ovom prelepom projektu sam već dobre 3 godine, otprilike od njegovog otvaranja. Na projektu sam igrao dnevno po 15 sati. U početku sam proveo mnogo vremena na serveru, iako sam imao slabiji računar. Kako je vreme prolazilo, kupio sam novi računar upravo zbog ovog prelepog projekta, jer je jedini server na kojem sam igrao bio Grand Roleplay RS.

Na vašem projektu sam proveo 3 godine do datuma 13.06.2024. godine. Do tada sam se zaista lepo provodio na serveru, ali sam, nažalost, napravio dosta grešaka zbog kojih se sada iskreno kajem. Prekršio sam pravila, uznemiravao igrače u roleplay-u i slično, ali moram napomenuti da sam kršio isključivo generalna pravila servera. Nikada nisam prevario drugog igrača, niti učinio nešto slično.

Kako je vreme prolazilo, tokom tih 3 godine prekršio sam dosta pravila. Na datum 13.06.2024. dobio sam "Blacklist" od strane Muja, sa razlogom "Konstantno kršenje pravila". Naravno, tada mi je bilo krivo, kao i sada, i zaista se kajem za sve što sam uradio. Žao mi je jer sam zaista zavoleo vaš projekat. Na njemu sam ostavio mnogo uspomena, i voleo bih da se vratim na vaš server, jer mi sada veoma nedostaje.

Razumem svoje greške i svestan sam da ih nisam smeo praviti, ali kao što svaki čovek greši, tako sam i ja. Svaka greška je prilika za učenje. Pogrešio sam, ali smatram da čovek uči dok je živ i da može ispraviti svoje greške. Zato bih voleo da mi se pruži druga šansa kako bih mogao da ispravim sve što sam uradio. Prihvatio bih brisanje cele imovine, do "gole kože", da mi se sve obriše, jer mi je najvažnije da opet igram na vašem projektu.

Takođe, želeo bih da se izvinim celom projektu i svim igračima kojima sam uništio roleplay u toku ove 3 godine.

Hvala projektu Grand Roleplay na svemu što mi je pružio u protekle 3 godine, i nadam se da ću moći da nastavim da igram na ovom prelepom projektu.

Volim vas sve! ❤️❤️❤️

Želim vam ugodno veče.

Poštovanje,
Yudes Nolović (ID 7951)

13.10.2024

Status
Not open for further replies.
Top Bottom