Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Raleflop

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Rastko
2. Vaše godine : 18
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: ralenbg
6. Vaše ingame ime: Rizla Flop
7. Vaš ID:29034

Dodatne informacije

1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2.1: Smatram da lider organizacije mora da ima sposobnosti da lako pronađe i eliminiše problem, te se smatram kao jednim koji bi to mogao učiniti.
2.2: Mislim da je u organizaciji najbitnija iskrenost, i mislim da članovi tima to moraju da znaju, jer se problem lakše prevaziđe bez laganja, jer kao što stari narod kaže: "Ko prizna pola mu se prašta"
2.3: Smatram EMS vrlo bitnim jer spašavaju živote i zdravlje sugrađana. EMS igra vrlo bitnu ulogu u gradu jer ja mislim da bi bilo više haotičnije nego što jeste trenutno.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1: Pre svega, bilo kakva toksičnost i nepoštovanje sudi suspendu ili blacklist-u iz organizacije, jer da bi napravili zdravo radno okruženje trebamo izbaciti ljude koji je narušavaju.
3.2: Uveo bih različite uniforme za sve činove organizacije, te bi se činovi lakše raspoznavali.
3.3: Takodje bi viši činovi pregledavali aktivnost i patrol-logove svakog zaposlenog te ih nagrađivali, najčešće podizanjem čina.
3.4: Na kraju svake smene bi izabrali najaktivnijeg i najvrednijeg zaposlenog koji bi dobio bonus od $50,000.

ROLOVI:
1.Suspend
2.Doktor na obuci
3.Mladji doktor
4.Doktor
5.Stariji doktor
6.Psihijatar
7.Medicinar
8.Farmaceut
9.Lab. Tehničar na obuci
10.Lab. Tehničar
11.Otorinolaringolog