Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande|Bogoljub Berlusconi

Rejected
Status
Not open for further replies.

Bogoljub Necakov

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:Bogoljub
2. Vaše godine:19
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: od 3h do 5h radnim danima,vikendom do 8h...
5. Vaš Diskord:bogoljub36
6. Vaše Ingame ime:Bogoljub Berlusconi
7. Vaš ID:51811

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Prije svega, pozdrav svima koji citaju, zelim da budem lider Marabunte, jer imam jako veliko iskustvo u GANG RP-u, to rpam jos od sampa. Gang RP mi je zanimljiv jer je dosta dinamican i fleksibilan, uvek se nesto desava, imam puno iskustva u liderstvu i znam da kontrolisem veliku kolicinu ljudi.Znam kako stvari funkcionisu, imam spreman turf team.
- Imam liderske sposobnosti i mogu da se brinem o svim clanovima bande.Kada budem regrutovao, to ce biti ljudi koji poznaju pravila, koji imaju dobre komunikacijske vestine i koji imaju dovoljno strpljenja.
- Zelim da se fokusiram na dogadjaje bandi.Moj prioritet je obavljanje svih evenata kao sto su Tajna Radnja, Submarine,Turfovi ,Pljacke Prodavnica i Prodavnica Oruzja.

- Zelim da se svi zabavljaju, ne uzivam u toksicnoj atmosferi, ne tolerisem je i pobrinucu se da banda nema toksicne clanove.
-Zelim da imam neizvjesnost izmedju legalnih i ilegalnih organizacija. Zelim da uradim vise pljacki prodavnica i situacija sa taocima koliko mogu. Takodje zelim da moja banda to uradi na pravi nacin.Takodjer cu se fokusirati na turfove, grafite i napade na vojnu bazu i pokusacu da naucim svoj tim kako da to uradi na pravi nacin ako mi se ukaze prilika.
- Moja ljubav prema Grand-u bi samo poboljsala kvalitet RP-a koji nedostaje u bandama.
- Veoma sam pristupacna i odlucna osoba. Svoju ulogu lidera shvatam veoma ozbiljno i ne pravim greske.Sakupio sam mnoge timske vestine tokom igre na Grand-u.Mislim da je iskustvo jedno od najbitnijih stvari.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Sprijeciti toksicno ponasanje bandi prema ljudima.
- Davanje bonusa clanovima koji zasluze.
- Vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osjecaj igranja.
- Zelim da se uvjerim da ljudi koje regrutujem znaju pravila i želim da uspostavim red u kome se neoprošteno djelo neće oprostiti.
- Zelim da napravim razlicite strategije i ljudima pokazem razlicite stvari da se pljacke ne moraju zavrsiti vatrenim obracunom.
- Planiram da postavim rankove unutar bande sa odredjenim odgovornostima i ocekivanjima. Na primer, imao bih rank koji se zove „Turf Lider“ i ovaj rank bi bio odgovoran za vodjenje turf teama, davanje saveta i trikova clanovima tima za turf, bice duzan da se svi clanovi turf teama pojavljuju tokom turfa i upravljace njime. Ja bih imao rank koji se zove "turfer", ovaj rank ce dobiti svi clanovi turf tima osim "Turf Lider" i od njih ce se ocekivati da prate kapitena turf teama.
- Vise pregovora i visokokvalitetni RP dok se desava pljacka prodavnice i gun shopa.
- Tokom pljacki prodavnica i drugih dogadjaja trazicu strogu komunikacija, sto znaci da ce se preko radija clanovi suzdrzati od nepotrebnih razgovora i dok ih ne obavestim drugacije, caskanje na radiju treba da se sastoji samo od, poziva i informacija koje su vazne ili korisne tokom dogadjaja.
- Lideri bandi treba da komuniciraju jedni sa drugima i organizuju sastanke kako bi razgovarali o mogucim savezima i sklapali dogovore. Ovo bi trebalo da se uradi u igri, umesto da se samo dogovaraju na Discord-u.

Rankovi:
1. Suspend
2. Newbie
3. Scout
4.Ghetto boy
5.Drug dealer
6.Ghetto cleaner
7.Grafiti team
8. Grafiti team leader
9. Turfer
10. Turf lider
11. Sotto capo
12. Capo
13. Don

Hvala na izvdojenom vremenu za razmatranje ove zalbe,s postovanjem Bogoljub Berlusconi!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom