Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected MG+G.P 3.2+G.P 1.1+G.P 1.4 | 22597

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53348
Players nickname
Mateo Bakocevic
Suspect ID
22597
Date of violation
Oct 13, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/lkzA2vYZRZY

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

• Dostavite POV koji je dostupan

Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

MateoCi

Player
Player
evo ga moja greska nisam znao da sam stavio na private sada bi trebao da radi link

Laki Nevolja

Player
Player
Nek stavi pov od pocetka lik me vdm-a vredja + je priznao da krsi pravila i da je vec banovan na 1/2 acc

Emin Mehemdovic

Player
Player
Nek stavi pov od pocetka lik me vdm-a vredja + je priznao da krsi pravila i da je vec banovan na 1/2 acc
ako te vdm-a sto to ne okacis ti.Lik je objavio zalbu za MG i vredjanje i to se jasno cuje na klipu a to sto je video isecen moze biti zbog memorije na personalnom racunaru ili radi brzeg pregleda.Zao mi je sto ovo nije kaznjeno

MateoCi

Player
Player
ako te vdm-a sto to ne okacis ti.Lik je objavio zalbu za MG i vredjanje i to se jasno cuje na klipu a to sto je video isecen moze biti zbog memorije na personalnom racunaru ili radi brzeg pregleda.Zao mi je sto ovo nije kaznjeno
nije zbog memorije nego sto je bilo dosta bezveze i dosta ic vredjanja za sta ja njega nemam okacit za nista ja samo stedim vreme sebi a i adminima sto bi kacio pov od 10 min kada mogu sve skratit gde se to sve dogodilo i tjt a i dobro kazes neka on okaci ako misli da sam ja nesto pogresio

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Zalba odbijena.
Pov je trimovan.
Administrator ima pravo odbiti zalbu ukoliko je POV editan/trimovan.
Sto se tice pravila G.P 1.1 i 1.4 igrac je bio kaznjen i od tad ne krsi navedena pravila.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom