By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ako admin zatrazi nema problemaSecen pov ocigledno daj pov cele situacije smrdo bez secenja
Od kad si radio vdm stavi i to što sam hapsisako admin zatrazi nema problema
rekao sam ako admin zatrazi moze a ovo sto sam hapsim to nema nikakve ooc veze nego ic i imam ic dozvolu to te nebi trebalo interesiratOd kad si radio vdm stavi i to što sam hapsis
ako te vdm-a sto to ne okacis ti.Lik je objavio zalbu za MG i vredjanje i to se jasno cuje na klipu a to sto je video isecen moze biti zbog memorije na personalnom racunaru ili radi brzeg pregleda.Zao mi je sto ovo nije kaznjenoNek stavi pov od pocetka lik me vdm-a vredja + je priznao da krsi pravila i da je vec banovan na 1/2 acc
nije zbog memorije nego sto je bilo dosta bezveze i dosta ic vredjanja za sta ja njega nemam okacit za nista ja samo stedim vreme sebi a i adminima sto bi kacio pov od 10 min kada mogu sve skratit gde se to sve dogodilo i tjt a i dobro kazes neka on okaci ako misli da sam ja nesto pogresioako te vdm-a sto to ne okacis ti.Lik je objavio zalbu za MG i vredjanje i to se jasno cuje na klipu a to sto je video isecen moze biti zbog memorije na personalnom racunaru ili radi brzeg pregleda.Zao mi je sto ovo nije kaznjeno