Ваше име ИРЛ:Јован
Ваше године:18
Временска зона:ГМТ+2
Од када се дешава ингаме (Временски ставите нпр. од 10:00 до 19:00): 12:00 до 23:00
Просјечна активност по дану(Временски) :3-4х
Ваш Дисцорд:анонимус07068
Ваше име:Зоркее анонимус
Ваш ИД:62889
Желим да будем куратор Цриме-а или Стате-а:Стате
Додатне информације
Зашто желите да постанете администратор?
Одувек ми је била жеља бити админ, и доста сам времена провео као рп играц на овом серверу. У доста сам организација био и свуда сам био врховна команда такође мислим да би боље рп на овом серверу и да би помого доста новим играчима тако и играчима којима није јасно.
Које су ваше предности?
Миран, стрпљив и сналазљив
Које су ваше највеће слабости?
Немам их
Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ?
ДА
Хоћете ли бити спремни продати свој бизнис? (Забрањено је имати бизнис док сте администратор)
ДА(немам га)
Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас спријечава да будете активни у овом тренутку?
Тренутно не
Ваше године:18
Временска зона:ГМТ+2
Од када се дешава ингаме (Временски ставите нпр. од 10:00 до 19:00): 12:00 до 23:00
Просјечна активност по дану(Временски) :3-4х
Ваш Дисцорд:анонимус07068
Ваше име:Зоркее анонимус
Ваш ИД:62889
Желим да будем куратор Цриме-а или Стате-а:Стате
Додатне информације
Зашто желите да постанете администратор?
Одувек ми је била жеља бити админ, и доста сам времена провео као рп играц на овом серверу. У доста сам организација био и свуда сам био врховна команда такође мислим да би боље рп на овом серверу и да би помого доста новим играчима тако и играчима којима није јасно.
Које су ваше предности?
Миран, стрпљив и сналазљив
Које су ваше највеће слабости?
Немам их
Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ?
ДА
Хоћете ли бити спремни продати свој бизнис? (Забрањено је имати бизнис док сте администратор)
ДА(немам га)
Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас спријечава да будете активни у овом тренутку?
Тренутно не