Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62696
Players nickname
Mateja_Tripalosky
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 14, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/wlUduxy

Mateja Legija

Player
Player
Dobio sam ban pre vise od mesec dana za navodno zlostavljanje baga. Ako bi neko mogao da mi objasni kako ja mogu da zlostavljam nesto za sta nisam znao ni da postoji...? Jesam izasao iz igre dok sam bio knockan ali nisam ocekivao da ce me to izleciti... I onda dobijem ban 7 dana plus jos 53, sto je prosto glupo. Toliko sam ljudi poznavao i druzio se sa njima svakog dana i da dobijem ban jer server ima bagove je stvarno glupo. Da ste bar napisali negde "nas server ima mnogo bagova, ako vam se slucajno neki od njih desi, dobicete ban 60 dana", mozda bih bio oprezniji... I nakon sto sam napisao zalbu dobijem i ban na forumu 30 dana zbog navodnog spam-a. Mislim da niko normalan ne bi pisao zalbe i molio administraciju iz dana u dan za unban da je zapravo kriv. Ocekivao sam da ce admini videti i shvatiti situaciju, a ne da me jos dodatno kazne, ali sta da radim zivot nije fer... Ako hocete unbanujte me ionako nije ostalo jos puno dana do isteka bana, ako necete, ne morate. Ako mi za svo ovo vreme jos uvek ne verujete onda stvarno ne znam sta da kazem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom