Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4357
Players nickname
Dexong Dexovski
Suspect ID
18455
Date of violation
Apr 16, 2022
Time of violation
21:10/21:3
Proofs
https://postimg.cc/3WchPTL3

Dexong

Player
Player
Pozdrav administraciji, imao sam situaciju da me osoba zvala i ponudila kripto valute "220" komada za moj automobil Nisan gtr.
Ja sam rekao uredu moze, nasli smo se na parkingu i on je rekao da mu baga komp i da nesto nemoze razmjena. Djelovao je kao normalna osoba i ja sam mu prodao auto za 1K nakon ceka je on treba da meni prebaci 220 kripto valuta, ali on mi je prebacio 37 kripto valuta i napravio LTA. Od dokaza prilazem razgovor kroz poruke i kao dokaz prevare me je blokirao da ga nemogu kontaktirati, sto se vidi u videu koji cu da postavim. Zasto nemam POV jer imam los racunar i nemam mogucnosti to da radim, u tom se slucaju oslanjam na vas administraciju i na logove servera. U prilog vam saljem snimak koji sam napravio telefonom naseg razgovora i sliku LTA sa ID igraca. Iskreno se nadaam daa imate sluha za nas koji nemamo mogucnosti da snimamo i da cete rijesiti ovu situaciju u moju korist. Zahvaaljujem vam se unaprijed
Video sa SMS porukama gdje mu pisem dali je tu da me isplati do kraja i on me bolkirao
Slika LTA i ID osobe

Dexong

Player
Player
Da razumijem ja to ali u ovom slucaju NOVAC nije bio u opticaju nikako nego KRIPTOVALUTE time nisam izbjegavao ja GP 1.9

Dexong

Player
Player
Brt ti ces sebi ban da namestis, jer auto za 1k prodajes. Brisi ovo bratski ti kazem..
Brate nisam je prodavao za pare nego za kriptovalute razumijes time nikakav porez nije izbjegavan... Nisam mogo da uztmem od lika i pare i kripto valute.Samo sto smo razmjenu na ovaj nacin napravili...

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza.
    -Za ovakav tip zalbe potrebno je da imate video dokaz ( POV ) .
    -Naslov je napisan u neispravnom formatu.

Zatvoreno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom