Policajac mi vidi lice iako sam okrenut prema zidu sto nije realno. Molim da se ovaj igrac kazni.
A aleks.dos Player Player Joined Sep 28, 2024 Messages 78 Oct 14, 2024 #1 Policajac mi vidi lice iako sam okrenut prema zidu sto nije realno. Molim da se ovaj igrac kazni.
Aldin Verstappen Curator of the administration Curator of the administration Joined Oct 6, 2021 Messages 6,184 Oct 14, 2024 #2 Na razmatranju !
Aldin Verstappen Curator of the administration Curator of the administration Joined Oct 6, 2021 Messages 6,184 Oct 14, 2024 #3 Prihvaceno Ovo je svakodnevna procedura hapsenja na nasem serveru PG nije prekrsen ! Sto se tice vas ID 63754 dobit cete kaznu za MG - Info koji dobijate putem Discorda od strane vaseg prijatelja korisite u RP situaciji ! - MG - Zabranjeno je mjesanje IC i OOC !
Prihvaceno Ovo je svakodnevna procedura hapsenja na nasem serveru PG nije prekrsen ! Sto se tice vas ID 63754 dobit cete kaznu za MG - Info koji dobijate putem Discorda od strane vaseg prijatelja korisite u RP situaciji ! - MG - Zabranjeno je mjesanje IC i OOC !