1. Vaše ime IRL: Milutin Tesanovic
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC/GMT +02:00 (CEST)
4. Prosjek online po danu: 6-8h
5. Vaš Discord: Milutin123l (milutin123l)
6. Vaše ingame ime: Milutin Tesanoviic
7. Vaš ID: 57842
Dodatne informacije:
1. lider za: The Families kriminalnu organizaciju
<<=================================================================================================================================>>
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :
Ovo mi je omiljena kriminalna organizacija u kojoj imam najvise iskustva od svih kriminalnih organizacija i znam dosta o njoj i volio bih da budem lider ove Kriminalne Organizacije
<<=================================================================================================================================>>
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
1) Ko bude krsio pravila imati ce poslijedice
2) Ako hc smatra da neko zasluzuje rankup on (ta spesificna osoba) ce ga dobiti samo ako tako hc smatra
<<================================================================================================================================>>
RANKOVI:
1. Suspend
2. Lookout
3. Rookie
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Cleaner
6. Ghetto killer
7. Grafiti team
8. Turf Team
9. Grafiti team leader
10. Turf Team Leader
11. kingpin
12. CO-DON
13. DON
<<================================================================================================================================>>
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC/GMT +02:00 (CEST)
4. Prosjek online po danu: 6-8h
5. Vaš Discord: Milutin123l (milutin123l)
6. Vaše ingame ime: Milutin Tesanoviic
7. Vaš ID: 57842
Dodatne informacije:
1. lider za: The Families kriminalnu organizaciju
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :
Ovo mi je omiljena kriminalna organizacija u kojoj imam najvise iskustva od svih kriminalnih organizacija i znam dosta o njoj i volio bih da budem lider ove Kriminalne Organizacije
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
1) Ko bude krsio pravila imati ce poslijedice
2) Ako hc smatra da neko zasluzuje rankup on (ta spesificna osoba) ce ga dobiti samo ako tako hc smatra
RANKOVI:
1. Suspend
2. Lookout
3. Rookie
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Cleaner
6. Ghetto killer
7. Grafiti team
8. Turf Team
9. Grafiti team leader
10. Turf Team Leader
11. kingpin
12. CO-DON
13. DON