Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26475
Players nickname
Mathy mangos
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Oct 15, 2024
Time
7:59
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/841233/#post-2960335

mata42O

Player
Player
Pozdrav ,

dokaz vam saljem thread za koji sam kaznjen. Iako je nepravilan format od threada vidi se da me covjek optuzio za fear RP koji nisam prekrsio i uz to nisam prekrsio pravilo za koje sam dobio demorgan G.P 6.15.. na thread POV u se vidi da brojim liku i dajem uslov te sve po pravilu grada .. samo je upitno kako je administrator Nemanja Zajcev ovo prihvatio uopce ,lik je isao s namjerom da me ubije bez ikakvih uslova i brojanja te sam zatim ja kaznjen za pravilo koje nisam prekrsio .. hvala u naprijed Mujo i Abrahame.

mata42O

Player
Player
jos da sam zaboravio navest taj isti nakraju je reko daj bre decko pas ti mater ili tako nesto nesjecam se tocno vise.. sto je mjutano nakraju a mrtav se cuo napodu da to vice kod mene... bas ljepo

RokoHrv

Player
Player
Netocno ja nisam brojao zato sto nemam razlog da ri brojim tamo ti meni brojis a ne smetam ti i nis nmg uradit

mata42O

Player
Player
Netocno ja nisam brojao zato sto nemam razlog da ri brojim tamo ti meni brojis a ne smetam ti i nis nmg uradit
sto lazes tu kad se vidi da imas pistolj u ruci , a kako god ja ti moram dati uslov i brojat na svim lokacijama osim u getu i autoput sto sam i uradio tako da ostajem pri svome misljenju .. jos uz to ti je prihvacen nepravilan format zalbe, 20sekundi videa a minimalno 1 minut+ editovan tj mute kraj dje mi psujes mrtav na podu na videu 13sec do 15 vidi se mikrofon ukljucen sto si psovo a edito si da se necuje..

mata42O

Player
Player
+ sta sam uocio sad lik koristi marihuanu ,a nema posljedica nista mu se ne vrti i ono kako bude kad se konzumira marihuana...

RokoHrv

Player
Player
sto lazes tu kad se vidi da imas pistolj u ruci , a kako god ja ti moram dati uslov i brojat na svim lokacijama osim u getu i autoput sto sam i uradio tako da ostajem pri svome misljenju .. jos uz to ti je prihvacen nepravilan format zalbe, 20sekundi videa a minimalno 1 minut+ editovan tj mute kraj dje mi psujes mrtav na podu na videu 13sec do 15 vidi se mikrofon ukljucen sto si psovo a edito si da se necuje..
pa da cekam da udes u krug d te krnem pucat al ti ne kontas

mata42O

Player
Player
pa da cekam da udes u krug d te krnem pucat al ti ne kontas
eto priznajes i sam da si tjeo pucat nebitno.. visi cin admina ce pregledat i donesti zakljucak ja kazem da si ti najmanje 3 pravila prekrsio a nisi nista dobio dok ja sam sve po pravilu napravio pa sam dobio kaznu .. tako da nemam se sta sa tobom raspravljat .. sto si psovo roditelje a edito si to da se ne cuje za to bi trebo 7 dana odmora ..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom