Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Paco Thirdstreet

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: pacothirdstreet
6. Vaše ingame ime: Pac Pacic
7. Vaš ID: 44561

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Bio sam HC u velikom broju prijasnjih mandata crime organizacija pa sam upucen u rad i aktivnost organizacije. Spreman sam uloziti trud i rad u organizaciju da bude cim bolja.

2.2 Zbog svog prijasnjeg iskustva kao lider Familiesa, upucen sam u vodjenje organizacije pa bih se trudio od samog pocetka bez ikakvih nejasnoca. Ne bih trebao uciti kako organizirati ljude. Trudio bih se oko tajnih radnji i pomorskih kako mi skladiste organizacije nikad ne bi bilo prazno. Trudio bih braniti hq tijekom racije. Trudio bih se odrzati 2 mandata s cim manje verbala i warnova.

2.3 Atmosfera u mojoj organizaciji bi bila ugodna i opustena bez ikakvog povisivanja tona i nepotrebnog dranja. Imam dobru ekipu za aktivnost i turfanje koja je voljna pomoci organizaciji na ovaj ili onaj nacin.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Prije ubacivanja nekog clana u organizaciju, ispitao bih ga sva bitna pravila koja se ticu crime organizacija kako bih smanjio krsenje pravila sa strane moje organizacije, samim time povecao razinu roleplaya.

3.2 Imali bismo nultu toleranciju na toksicnost. Bilo koju vrstu vrijedjanja i toksicnosti bismo HC i ja sankcionirali suspendom, kickom ili blacklistom iz organizacije; ovisi o situaciji.

3.3 Aktivno bih organizirao talacke i fz raidove kako bi svima zainteresiranima za roleplay u mojoj organizaciji i u state organizacijama bilo zanimljivo. Takodjer bih barem jednom tjedno radio talacke s drugim crime organizacijama koje to zele.

3.4 Rankove bih davao na osnovi aktivnosti, zalaganja za organizaciju i vremena ulozenog za pomoci organizaciji u bilo kojem smislu.

3.5 Bilo koje krsenje pravila ili poticanje drugih clanova na krsenje pravila bih sankcionirao bih blacklistom iz organizacije. Svaki pokusaj namjernog nabijanja warna bi takodjer bio kaznjen blacklistom.

Moji ciljevi:

- aktivnost organizacije
- poticanje clanova organizacije na timski rad
- ugodna atmosfera u organizaciji
- imati aktivnu turf ekipu

Rankovi:
1. Suspend
2. Newbie
3. Shooter
4. Hustler
5. Ghetto Cleaner
6. Graffiti Team
7. Graffiti Team Leader
8. Shotcaller
9. Turfer
10. Enforcer
11. O.G.
12. Co-Leader
13. Leader

Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje prijave i zelim srecu drugim kandidatima!

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Razlog: Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom