Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Patrik Vasquez | ID:53123

Rejected
Status
Not open for further replies.

Patrik Vasquez

EMS Deputy Director
Player
Ime: Patrik
Spol: Muško
Dob: 23
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Nova Gradiška
Spol: Muško
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Bijela
Tetovaže: Po cijelom tijelu
Snage: Hrabar, pametan, borac, snalažljiv, odlučan, nezaustavljiv, spretan, brz, taktičan, lukav
Slabost: Nema

Životna priča: 100+ riječi
Rođen u zagrebačkom naselju, Patrik je odrastao u skladnom okruženju svoje obitelji. Obitelj Vasquez bila je simbol stabilnosti i ljubavi. Patrik je imao sretno djetinjstvo, okružen podrškom roditelja i sigurnošću doma. Međutim, sudbina je imala drugačije planove za mladog Patrika. Rat koji je zahvatio njegovu zemlju primorao je obitelj da napusti dom i potraži utočište u dalekoj Americi. Ovaj dramatični preokret označio je kraj bezbrižnog djetinjstva i početak turbulentnog života u stranoj zemlji. Smrt roditelja predstavljala je prekretnicu u Patrik-ovom životu. Izgubljen i osvetoljubiv, Patrik je lutao ulicama, tražeći svoje mjesto u novom svijetu. Uskoro je upoznao Gorana i Tina, članove obitelji Madness, kriminalne bande koja je vladala podzemljem. Pod mentorstvom Leon-a i Tin-a, Patrik je brzo naučio pravila kriminalnog svijeta. Njegova hrabrost, vještina sa oružjem i izražene pregovaračke vještine brzo su ga istakle kao ključnog člana bande. Počeli su sa talačkim situacijama, krađama i drugim kriminalnim aktivnostima, sanjajući o moći i bogatstvu. Sada, nakon više od 16 godina provedenih u Americi, Patrik je postao respektabilni član kriminalnog podzemlja. Njegova životna priča svjedoči o putovanju od mirnog djetinjstva do života punog izazova i opasnosti, dok se suočava s izazovima kriminalnog podzemlja, oslanjajući se na svoju prošlost kako bi preživio u surovu svijetu kriminala, boreći se za moć i bogatstvo koje je oduvijek željeo.

Priča o karijeri: 100+ riječi
U svojoj karijeri, koja je započela dolaskom u grad, krenuo sam putem državne službe u vladi (GOV). Ta pozicija mi je pružila uvid u administrativne poslove i osnove funkcionisanja lokalnih vlasti. Moji zadaci uključivali su sve od organizacije dokumenata do implementacije manjih reformi u procedurama, što mi je omogućilo da izgradim čvrste temelje u radu s javnim sektorom. Nakon nekoliko godina rada u vladi, odlučio sam da se prebacim u San Andreas Highway Patrol (SAHP). To je bio izazovan prelaz, ali me privukla prilika da radim na terenu, direktno sa građanima. U SAHP-u sam naučio veštine upravljanja kriznim situacijama, patroliranja autoputevima i pružanja prve pomoći povređenima u saobraćajnim nesrećama. Međutim, i pored adrenalina koji dolazi sa ovim poslom, shvatio sam da moje pravo interesovanje leži negde drugde. Tada sam odlučio da se pridružim Nacionalnoj gardi (NG), gde sam služio kao vojni paramedik. Ova pozicija mi je omogućila da unapredim svoje medicinsko znanje, ali i da radim u timu s najdisciplinovanijim profesionalcima. Rad u NG-u nije bio samo fizički zahtevan već je zahtevao i mentalnu snagu, s obzirom na prirodu zadataka i operacija u kojima smo učestvovali. Na kraju, moj put je završio u hitnoj medicinskoj službi (EMS), gde sam se više puta vraćao tokom svoje karijere. Kao EMS radnik, imao sam priliku da svakodnevno spašavam živote i da koristim sve prethodno stečene veštine. Ta pozicija mi je donela najviše ispunjenja jer je direktno uticala na živote ljudi. Iako sam prošao kroz brojne sektore, EMS je postao moj pravi dom, mesto gde sam našao balans između profesionalnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom