1.Vase ime RL:Stefan
2.Vase godine:15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: stefaaa1_
6. Vaše Ingame ime: Stefa Bluuwuu
7. Vaš ID:59950
1.Zasto zelite postati admin?
Dosta sam upoznat sa roleplay-om.Smatram da imam dosta iskustva.Imam iskustva sa drzavnim organizacijama kao i bandama ali i kao gradjanin.Do sada nisam bio admin pa bih voleo da se oprobam u tome.Sav svoj trud i posten rad u roleplay-u se isplatio.Volim da zavrsim ono sto sam poceo i da ga uradim do kraja.
2.Koje su vase prednosti?
Moje prednosti jesu da mogu da saslusam svakoga i da sam dosta upoznat sa pravilima servera.Pre nego sto izjavim nesto dobro razmislim pa onda tek kazem i izjavim
3.Koje su vase najvece slabosti?
Nepravda i kada se radi protiv pravila.Odnosno u nasem slucaju kada se krse roleplay pravila
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da naravno.Cak nemam biznis
2.Vase godine:15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: stefaaa1_
6. Vaše Ingame ime: Stefa Bluuwuu
7. Vaš ID:59950
1.Zasto zelite postati admin?
Dosta sam upoznat sa roleplay-om.Smatram da imam dosta iskustva.Imam iskustva sa drzavnim organizacijama kao i bandama ali i kao gradjanin.Do sada nisam bio admin pa bih voleo da se oprobam u tome.Sav svoj trud i posten rad u roleplay-u se isplatio.Volim da zavrsim ono sto sam poceo i da ga uradim do kraja.
2.Koje su vase prednosti?
Moje prednosti jesu da mogu da saslusam svakoga i da sam dosta upoznat sa pravilima servera.Pre nego sto izjavim nesto dobro razmislim pa onda tek kazem i izjavim
3.Koje su vase najvece slabosti?
Nepravda i kada se radi protiv pravila.Odnosno u nasem slucaju kada se krse roleplay pravila
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Da naravno.Cak nemam biznis