Pozdrav. Nakon kupljenja mašine vraćamo se na fam kući gdje nas čekaju drugi igrači, ulazim u garažu da uzmem pancire iz auta izlazim iz kuće i ne mogu da postavim mašinu... na provjeri piše da je mašina na mojoj kuci... vrijeme na serveru je bilo oko 3:45 u noći vidim da je administracija aktivna i kontaktiram administraciju da provjere gdje je mašina. Nisam imao predstave da je zbagovana u kuću nit mi je to bio cilj gdje me admin kažnjava odmah za BA. Rado bi vam dostavio i pov ali nakon bana nisam bio u mogućnosti da snimim zadnjih 10 minuta gdje se vidi i čuje da mi nije bila namjera stavljat mašinu u kuću nego jednostavno da se pucamo i igramo. Kao igrač koji da pokušava da prati vaša pravila servera uvijek svojim suigračima iz FAM objašnjavam kako da mašinu postave pravilno da ne bude ni UB ni BA jer nam to ne treba. Admina sam zovnuo sebi jer dosad svaki put admini samo sklone mašinu nisam se nadao ovakvom vidu kažnjavanja, čak sam odbio da momka kolicima ubacujem u drugu dimenziju da pokupi mašinu.