Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palica
Administrators nickname
Johny Zekonjaa
Date
Oct 17, 2024
Time
03:45
Proofs
https://imgur.com/a/OFJ1Suu

B0jke

Active Member
Leader of unofficial org
Pozdrav. Nakon kupljenja mašine vraćamo se na fam kući gdje nas čekaju drugi igrači, ulazim u garažu da uzmem pancire iz auta izlazim iz kuće i ne mogu da postavim mašinu... na provjeri piše da je mašina na mojoj kuci... vrijeme na serveru je bilo oko 3:45 u noći vidim da je administracija aktivna i kontaktiram administraciju da provjere gdje je mašina. Nisam imao predstave da je zbagovana u kuću nit mi je to bio cilj gdje me admin kažnjava odmah za BA. Rado bi vam dostavio i pov ali nakon bana nisam bio u mogućnosti da snimim zadnjih 10 minuta gdje se vidi i čuje da mi nije bila namjera stavljat mašinu u kuću nego jednostavno da se pucamo i igramo. Kao igrač koji da pokušava da prati vaša pravila servera uvijek svojim suigračima iz FAM objašnjavam kako da mašinu postave pravilno da ne bude ni UB ni BA jer nam to ne treba. Admina sam zovnuo sebi jer dosad svaki put admini samo sklone mašinu nisam se nadao ovakvom vidu kažnjavanja, čak sam odbio da momka kolicima ubacujem u drugu dimenziju da pokupi mašinu.

Ivan Spartanac

Player
Player
Nadam se da ce administracij dati unban Bojketu jer on napravijo slucajnu gresku i htijeo da je popravi da zove admina koji je odam dao mu ban. A umjesto da samo izbaci masinu iz zida.Bojke nam uvjek puni glavu sa pravilima da ih se drzimo i postujemo i veliki respekt za njega. Jedan od rjetkih koji uzima nove igrace i upucuje ih u igru objasnjava pravila i pomaze

Message @Bojke

Pajser Lonely

Player
Player
Vidis sta se desi kat oces ljude na ban sam si kriv obilo ti se to o glavu.Licno protiv tebe nemam nista ja smatram da skoro niko nije zasluzio da dobije vise od 7 dana sem za cheat ili nesto slicno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom