Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected kradja iz skladista id|16688 ,id|21400 i id21866

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9743
Players nickname
Maki Kash
Suspect ID
16699 21400 21866
Date of violation
Apr 17, 2022
Time of violation
3:15
Proofs
https://imgur.com/a/5IJanV3

Makii

Gang bang
Player
Otisao sam do bolnice sreo sam se sa id16688,id 21400 i id21866 .I pitao sam ih dal hocu u moju prodicu oni su to prihvatili.Trazili su mi 5 rank da im dam ja sam ih poslusao i dao im i oni su poceli da kradu stvari iz skladista.Sve se vidi na slikama.

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
Ti si nam dao dozvolu da to radimo nismo mi krivi,ti si rekao da mozemo da koristimo sve

Makii

Gang bang
Player
Ti si nam dao dozvolu da to radimo nismo mi krivi,ti si rekao da mozemo da koristimo sve
Nismo ti rekli nista ti si nam trazio 5 rank da bi mogli da robate ljude!A vi ste poceli da kradete stvari iz skladista

Makii

Gang bang
Player
Dako ne dobiju kaznu,zelim da mi se stvari vrate nazad.

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
Nismo ti rekli nista ti si nam trazio 5 rank da bi mogli da robate ljude!A vi ste poceli da kradete stvari iz skladista
halo sta ti je bre ti si nam ponudio rank 5 da udzjemo u tvoju familiji zbog to sto smo mi bili u pretodnju taj rank i reko si nam da uzimamo sta ocemo od skladista sta ti je problem ja cu ti vatit meni nije problem nego sta radis ovo buraz

Makii

Gang bang
Player
halo sta ti je bre ti si nam ponudio rank 5 da udzjemo u tvoju familiji zbog to sto smo mi bili u pretodnju taj rank i reko si nam da uzimamo sta ocemo od skladista sta ti je problem ja cu ti vatit meni nije problem nego sta radis ovo buraz
Ti si meni reko da ti dam 5 rank da bi mogao da petrazujes i robas i dao sam ti.Ti meni nisi nista reko da ti dam da bi mogao sve da uzimas (krades)!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom