Poštovani administratori GrandRP projekta, Obraćam vam se sa molbom za razmatranje mog unban apela vezanog za zabranu koju je izrekao administrator Niko Salamanca zbog navodnog kršenja pravila GP 1.4, a koje se odnosi na posjedovanje više od dva računa. Razlog zabrane je navedeno kršenje pravila o više od dva akaunta, iako bih želio pojasniti da nisam imao više od dva računa na serveru. Moja dva jedina registrovana računa su ID 41791 i ID 66051. Nikada nisam koristio više računa, niti sam pokušao zaobići pravila na bilo koji način. Moguće je da je došlo do nesporazuma ili greške u sistemu koja je uzrokovala ovaj ban. Uvijek sam nastojao poštovati pravila servera i biti primjeran član zajednice, i zbog toga se iskreno nadam da ćete razmotriti moju situaciju. Molim vas da preispitate ovu zabranu i eventualno provjerite dodatne informacije koje bi mogle razjasniti nesporazum. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja u moju priču, spreman sam pružiti sve potrebne podatke kako bih dokazao svoju nevinost. Jedino što mi trenutno pada na pamet je činjenica da sam mjenjao "Rockstar" nalog te to nisam javio administraciji. Unaprijed se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i nadam se pozitivnom odgovoru.