Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19927
Players nickname
Junior Zajcev
Administrators nickname
Mujo Sima
Date
Oct 17, 2024
Time
23
Proofs
xxxx

Sasa1995

Player
Player
Joined
May 27, 2024
Messages
7
Poštovani administratori,

S dubokim kajanjem i iskrenom žalošću pišem vam ovu poruku kako bih se izvinio zbog nedoličnog ponašanja . Shvatam da su moji postupci bili potpuno neprihvatljivi i želim da vam se iskreno izvinim zbog uvreda koje sam izrekao vama kao i celokupnoj zajednici servera.

Sada, kad smireno razmišljam, shvatam da nisam bio u pravu i da moje reči nisu odražavale prave vrednosti koje cenim. U trenutku frustracije, izgubio sam kontrolu nad sobom i to nije opravdanje za moje postupke. Razumem da ste vi, kao administratori, tu da održavate red i pravednost na serveru, a moje ponašanje nije bilo u skladu s tim.

Duboko se kajem zbog svojih postupaka i shvatam da su oni naneli štetu atmosferi na serveru. GTA Roleplay na našem voljenom GRANDU je za mene više od igre, to je zajednica koju cenim i poštujem. Molim vas da prihvatite moje iskreno izvinjenje i da razmotrite moju molbu za uklanjanje bana.

Obećavam da ću se truditi da se pridržavam pravila i doprinesem pozitivnom iskustvu svih igrača na serveru. Još jednom, izražavam iskreno žaljenje zbog svog postupka i nadam se da ćete mi pružiti priliku da ponovo postanem deo vaše zajednice.

S poštovanjem
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom