Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23454
Players nickname
Skyler Blueblood
Suspect ID
295
Date of violation
Oct 17, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/VlOWupfmRik

Skyler_Blueblood

Well-known member
Leader of unofficial org
Eto da mi covjek nije cestitao rodjendan ja se ne bi sjetila da mu zahvalim. Uzivaj :)
Ako treba duzi pov dostaviti cu

Eldar Sicario

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Zahtijevam da igrac (ID 295) dostavi svoj POV od eventa

Imate rok 24 sata za dostavljanje trazenog POV-a​

Adonis Zabataa

Player
Player
Eto da mi covjek nije cestitao rodjendan ja se ne bi sjetila da mu zahvalim. Uzivaj :)
Ako treba duzi pov dostaviti cu
Selam alejk sve najbolje ti zelim al ja nit krsim pravila nit je sta ruzno rec sretan rodjendan.
To sto si napisala da sam stakor izignorisat cu iz rispekta prema starijoj osobi nez sta si umislila al ja nemam nista protiv tebe kao osobe sve ti halalim sto si mi napravila i sve lazi sto si pricala jer sam osoba a ne "stakor".

Skyler_Blueblood

Well-known member
Leader of unofficial org
Selam alejk sve najbolje ti zelim al ja nit krsim pravila nit je sta ruzno rec sretan rodjendan.
To sto si napisala da sam stakor izignorisat cu iz rispekta prema starijoj osobi nez sta si umislila al ja nemam nista protiv tebe kao osobe sve ti halalim sto si mi napravila i sve lazi sto si pricala jer sam osoba a ne "stakor".
Evo ja se ispricavam unaprijed ako si usao u zonu normalno, onda je moja greska jbg...Halali mi onda i to brate kad si i ostalo xD

Status
Not open for further replies.
Top Bottom