Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19556
Players nickname
Alexa Johnson
Administrators nickname
Marin Solo
Date
Apr 17, 2022
Time
00:33
Proofs
https://imgur.com/a/QzULWHr

Aleksa Johnson

Player
Player
Pozdrav, juce sam reportovao policijski auto koji se kretao suprotnim smerom na autoputu bez svetlosne i zvucne signalizacije i pritom se direktno sudario sa mnom i kao rezultat toga vazac policijskog auta je kaznjen, ali i ja takodje, imam pitanje zasto ja sada lezim u zatvoru 2 sata kada nije moja krivica

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Pozdrav, slučaj o kojem se radi je: žalba i video. Navedeni igrači ID 19556 i igrač ID 20780 su kažnjeni zbog PG. Igrač ID 19556 je kažnjen za PG jer smatram da ukoliko se dogodi sudar dvaju vozila svaki od igrača je dužan zastati i biti ozlijeđen odnosno ispustiti zvuk "boli", što niti jedan od navedenih igrača nisu učinili, nego su samo nastavili vozili čim su upalili svoje motore.

Aleksa Johnson

Player
Player
Pozdrav, nakon sudara ja sam zastao na 5 sekundi kao sto se vidi na snimku, cak sam simulirao da mi glava udarila u volan tako sto mi je glava pritiskala sirenu, zaista ne vidim nacin na koji sam mogao vise simulirati stvaran zivot na ovom serveru.

Aleksa Johnson

Player
Player
Nisam vikao "Boli" jer sam odmah nakon sudara pao u nesvest, potom sam bio u šoku i izgubio sam mogucnost govora na neko vreme, i pritom sve troskove lecenja sam snosio samo ja.

Nikolai Valujev

Player
Player
Ovdje nema rasprave, Admin je pogrijesio i neka se isprica covjeku koji je vozi Elektircaraki kombi…
Covjek je reportao Policajca koji mora biti uzor ostalim gradjanima, smatram da policajac treba dobiti kick iz policije i kaznu za PG…
A elektricar ne mora dobiti nista jer je covjek vozio RP svojom stranom i dosao Policajac sa NON RP voznjom…
Jedino tko treba dobiti kaznu je Policajac a ne obojica…

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, dobit cete unjail a admin ce biti kaznjen. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom