Organizacija: Los Santos Police Department (LSPD)
Ime: David Goat
Starost: 23
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Novi Sad
Pol: Muski
Boja očiju: kafena
Boja kose: crna
Tetovaže: Na ledjima i desna ruka
Prednosti: Snalazljiv, strpljiv i strog
Slabost: Djevojke
Životna priča: 100+ reči
David Goat je rodjen 2001 godine u Srbiji u gradu Novi Sad. Tamo je ziveo sa svojom porodicom. Ziveo je sa svojim mladjim bratom, majkom i ocem. Moj otac je radio u Los Santosu kao doktor te smo cesto dolazili njemu u posjete. Los Santos se mnogo svideo i meni i majci i mladjem bratu i zeleli smo da zivimo sa ocem pa smo odlucili da se preselimo u Los Santos 2012 godine kada sam ja imao 11 godina , nazalost moj otac je bio ubijen od strane zutih kada sam ja imao samo 16 godina , to mi je jako palo jer sam morao sam da se brinem o majci i mladjem bratu.
Priča o karijeri: 100+ reči
Godine 2020, David se odlucio zaposlit u Los Santos Police Department (LSPD) kod Nacelnika Nemanje Fjurija , sa svojim trudom i radom sam dobijao sam unapredjenja jako brzo , godine 2021 David je postao Mladji Detektiv te se u tom poslu pokazao veoma dobro i krajem 2021 je postao Head Detective te je vodio svoju sopstvenu jedinicu.Godine 2022 David dobija po prvi put priliku da se oproba kao Komandir Stanice te je samim tim postao High Command , komandovao je stanicom usmjeravao patrole i pomagao novim zaposlenicima kako da postanu dobri policajci kao i on , al ubrzo toga David pocinje da prima mito od lica i polako ga krene zanimati kriminal , al David je odlucio da ostane u Departmentu i bavi se korupcijom , ali nije bio uhvacen. Godine 2023 David postaje Assistent Nacelnika , samim tim je postao jedan od glavnih ljudi u LSPD pored Quad AS i Zamjenika. Godine 2024 David postaje Quad AS , cin koji je pripisan samo povjerljivim ljudima u LSPD , ali svojim trudom i radom je uspeo da dodje do njega. Davidova korupcija i dan danas je ostala neprimecena.
Ishodi:
1. David moze ici 1v2 i ici u patrolu sam zbog svoje iskusnosti i iskusnog rukovanja sa oruzjem.
2. David može da otvori PDA, vezuje, vuče, podiže(zbog obuke), ubacuje u kola i pretražuje sa pištoljem/tejzerom u ruci. (ne puškom)
3. David može osumnjičenima slomiti kamericu, očistiti dosije i uzeti mito (do $100K) i ilegalne predmete.
4. David moze unistiti kamerice kolegama ukoliko biva uhvacen u korupciji.
5. David moze da poseduje drogu i ilegalno oruzije (ukljucujuci i heavy sniper)
6. David može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
Last edited: