Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review LSPD korumpirana biografija I Lukile Whitee I 53040

Lukile Whitee

Player
Player
Joined
Jan 11, 2024
Messages
38
Organizacija: LSPD

Ime: Lukile
Starost: 39
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Pol: Muski
Boja očiju: Smedje
Boja kose: Braon
Tetovaže: Leva noga
Prednosti: Staložen,Strpljiv,pametan, smiren...
Slabost: Slabi zivci, n
ervoza i zene...

Životna priča:
Lukile je odrastao u siromašnom delu grada, okružen teškim uslovima za život. Bez podrške porodice, mladi Lukile je krenuo pravim putem i pri zavrsetku skolovanja je upisao policisku akademiju. Tamo je naucio da rukuje orzujem i sa svojim drugovima je radio kao policajac dugo godina. Ubistvo njegovih roditelja ga je previse potreslo te se okrenuo strani kriminalaca i bio je neko vreme povucen. Otisao je u kriminal gde je nakon dugog vremena nasao ubice roditelja i ubio ih sve do jednog. Lukile je otputovao iz grada na duze vreme jer je posecivao razne drzave kako bi zaboravio traumu iz detinjstva. Kada se vratio sa putovanja shvatio je da mu ni to nije pomoglo da prevazidje taj stres iz mladosti, i opet se okrenuo kriminalu.

Priča o karijeri:
Lukile je rodjen u beogradu pre 39 godina. Osnovnu skolu je pohadjao u Nisu gde se preselio sa samo 4 godina. Nakon zavrsene srednje skole je otisao na policijsku akademiju. Nju je uspesno zavrsio i bio je najbolji u svojoj klasi. Prvo je radio u SAHP-u a nakon toga i u FIB-u. U toku svoje sluzbe je ostao bez svog oca koji je takodje bio tajni agent u FIB-u. Lukile je od besa i stresa otisao na mracnu stranu i odlucio da se bavi kriminalnim radnjama. Ubrzo se zaposlio u LSPD kod svog druga Nemanje, tamo je upoznao jos par drugova kao sto su Dule, Aleksa, Joka, Djole i mnogi drugi. Tu cetvoricu je uspeo da odvuce na losu stranu zakona, oni su svi zajedno krenuli da rade korupciju i zaradjuju mnogo para od iste. Svi koji su ih znali su ih zvali korumpirana cetvorka zbog svoje prevelike korupcije koju su radili nad ostalim gradjanima Los Santosa.


1. Lukile moze ici 1vs2 i hapsiti sam zbog svoje obuke

2.Lukile može da vezuje, otvara PDA, vuče, podiže(zbog obuke), ubacuje u kola i pretražuje sa pištoljem/tejzerom u ruci. (ne puškom).

3.Lukile može osumnjičenima slomiti kamericu, očistiti dosije i uzeti mito (do $100K) i ilegalne predmete.

4. Lukile moze unistiti kamerice kolegama ukoliko biva uhvacen u korupciji.

5. Lukile moze da poseduje drogu, ilegalno oruzije i heavy oruzije

6. Lukile može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
 
Top Bottom