Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59950
Players nickname
Stefa Bluuwuu
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Oct 18, 2024
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/FBk9xjeVM7s

Stefa Bluuwuu

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame, dobio sam ban zbog Pc cheaka i iskreno se kajem, samo sam hteo postati admin na serveru nisam isao ni na evenente ni nigde, pao sam pc check jer sam usao kod drugara u server sa modovima gde ima sve ukupno 5 moda i 100 ljudi na serveru, molio me je da udjem da ima sto vise ljudi i zajebao me je. Znam da je moja greska sto sam ga poslusao i ispao dobar drugar. Ali molim vas da mi izadjete u susret , jer nisam ni isao na evente. Niti imao redux niti bilo sta. pristajem i na money wipe i na sve.

Stefa Bluuwuu

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame, dobio sam ban zbog Pc cheaka i iskreno se kajem, samo sam hteo postati admin na serveru nisam isao ni na evenente ni nigde, pao sam pc check jer sam usao kod drugara u server sa modovima gde ima sve ukupno 5 moda i 100 ljudi na serveru, molio me je da udjem da ima sto vise ljudi i zajebao me je. Znam da je moja greska sto sam ga poslusao i ispao dobar drugar. Ali molim vas da mi izadjete u susret , jer nisam ni isao na evente. Niti imao redux niti bilo sta. pristajem i na money wipe i na sve.
Naglasavam:Trebao sam biti ispitivan za Admina servera i admin mi je gledao diskord koje servere imam i odlucio pc cheakati,reko je da li pristajes na pc cheak gde sam rekao da jer bi usuprorno bio iato ganovan,ulazio je u svaki dc cak i onaj sa famom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom