Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
dragansypermen
Suspect ID
51499
Date of violation
Oct 10, 2024
Time of violation
13:69
Proofs
https://youtu.be/peE79CnepLY?si=CrX7K8eL7pquk6mO

dragandjokovicsupermen

Player
Player

Tony Luxury

Player
Player
Vidim da se svim silama trudis da mi nekako namjestis ban, ok sve stoji al bar nemoj biti ona stvar i stani iza pravog imena i ID-a ! Ovako samo govori o tebi što si zapravo !

Od 5 linkova koje si zalipio gore, 2 linka su od potpune iste zalbe :D

Neka me administracija slobodno kazni ako sam zasluzio, al molim vas rijesite ove "fake" profile vec jednom jer ovo je nevjerojatno sta ljudi rade !

Tony Luxury

Player
Player
Momak ja trenutno ne igram na serveru tako da nemam mi ime ni id ali banovao si mog druga sto ti nije trebalo tako da ces i ti uskoro da ides kad posaljem Muji sta si radio 10/1/2024 ne brini se nista svakoga stigne svoje.
Cekaj zasto ne postavis to sto zelis poslati Muji ovdje na forum da svi vide ? Ako imas tako cvrste dokaze za to "nesto" zasto me kacis za konstanto krsenje pravila onda?

Postavi tu sve sto zelis Muji poslati privatno, ne znam cega se sramis?

Pajser Lonely

Player
Player
Molio bih administraciju sa kazni sve ove "fake" profile posto nije uredu da osobe koje nebstave svoj id ni ime ig verovatno ni ne igraju na serveru samo drugima da unište igru ostalima kad stavi id neka onda dobije kaznu ako treba.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom