Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38930
Players nickname
Kristijan Obama
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 19, 2023
Time
00:00
Proofs
/

Kristijan Obama

Player
Player
Zdravo poštovana Administracijo ,pre svega da naglasim ovo nije zalba na nikoga,nego samo hocu da vam objasnim moju situaciju.
Pre Godinu dana dobio sam Perma Ban za G.P1.6 To se desilo iz razloga sto je moj (bivsi drug) imao dostupnost mome discordu.Mi smo se poznavali irl,i nakon nekoga vrrmena doslo je dk svadje i on da mi naprkosi na najlaksi nacin kako sam cuo napsiao na grand rp discordu da kupuje sve sa servera za irl valutu.
Dan posle svadje skontao sam da sam izbacen sa grand rp discorda sto mi je bilo vec sumljivo.
2 dana posle sam usao u igricu i video sa sam dobio za G.P1.6 sto znaci pokuzaj kupovine za pravi novac.Drug sa servera mi je ispricao kako je navodno neko usao i prekrsio vise prvavila.
Ovo mi nije prvu appeal al smatram da nisam prekrsio i da se ovo svakome mkze destiti.U buducnost cu vise obratiti paznje sta kome dajem itd.Jos jednom se izvinjavam i naucio sam na svojim greskama.Hvala na Razumjevanju.
U slucaju za Unban pristajem i na MONEYWIPE

Status
Not open for further replies.
Top Bottom