Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jokili01

Player
Player
1. Vaše ime IRL Jovan
2. Vaše godine 23
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 3-8h
5. Vaš Discord zydan00
6. Vaše ingame ime Josa Fantaa
7. Vaš ID 40385

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-1.UZ moje Dugo iskustvo(FIB, LSPD, GOV I NG) i jaku zelju da vodim organizaciju, smatram se savrsenim kandidatom za SAHP.
Ne odustajem pred PREPREKAMA vec ih timskim i vrednim radom resavam . Naucio sam mnogo od mog lidera iz lspd,naucio sam da je lider jako odgovorna pozicija i da moras da se ponasas kako dolikuje jednom lideru, Trebas da budes lider koji razume svoje clanove , naravno treba i kaznjavati ako pravila krse. . Prvo iskustvo sam stekao tako sto sam pratio od lidera kako on radio, uvek sam gledao da ispravljam lose stvari. Imam zamisao kako SAHP treba da se vodi, kako BOLJE ROLPLEJATI , imam svoje ljude koji su spremni da budu odgovorni i da samnom ojacaju SAHP.
- 2. Da bi neko cin dobio mora da radi i da se dokaze da bi napredovao, HC bi bili samo odgovorni ljudi koje ja procenim da su odgovorni, smatram da ako ubacujem ljude preko veze to moze naskoditi SAHPU a to je bitna org, i zato nema nista preko veze ,takodje bi hteo da budem u dobrom odnosu sa drugim organizacijama. Svi na serveru podcanjuju SAHP, a ja ga smatram predobrom organizacijom.
1.3 Svakog dana bi najaktivnijim ljudima iz organizacije davao odredjene bonuse od svog dzepa
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
GOV se mora sastojati od onih koji znaju RP pravila i Poznaju gradski zakon. Bazicaru se da ima vise ljudi koju ce prodavati osiguranja, patrolirati autoputem i inspektori ce biti jako aktivni, radicu na tome da bude vise odlicnih kolega. Imam ideje kako ce izgledati posebna odeljenja i tajne operacije .Trazicu od svoje HC ekipe da obucavaju svaki 3dan pravila i tako osiguraju pravilnu rp situaciju, kako ne bi zaboravili i nacinili greske koja bi unistile RP na serveru .Trudio bih se da radim kvalitetne regrutacije da imam odgovorne clanove . Radio bi trenige akcije i tajne operacije koji bi imali 2 dela. Prvi bi bio test snage i izdrzljivosti a drugi rukovanje oruzijem.
Svi vredni clanovi bi bili nagradjeni
-Toxicnost bih zabranio i kaznjavao bih najstrozijom kaznom.
-Truditi se da SAHP bude odgovorna i organizacija za pohvaliti, da bude dobra sa svim organizacijama. -Aktivnost clanova bih nagradjivao Rankom ako zasluse, Kako bih im dao volju i zelju da nastave tako.
-Pod mojim mandatom glavna stvar ce biti rad na razvoju clanova i rad sa drugim organizacija, tako da svako ko bude clan, moze posle mog mandata da nastavi sa radom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom