Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nemanja Junior

Server Administrator
Server Administrator
1. Vase ime IRL: Nemanja
2. Vase godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: od 4 do 7h
5. Vas Discord: Icikal09#1374
6. Vase ingame ime: Nemanja Junior
7. Vas ID: 58925

Dodatne informacije:

1. Lider za San Andreas HighWay Patrol.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1-
Mnogo puta sam bio po state organizacijama i u svakoj sam bio HC i znam kako rade i funkcionisu stvari.Bio sam vec lider crime organizacije i video sam kako je to biti lider ali mislim da crime i state nemaju nista slicno i da je ovo sasvim druga stvar od lidera crime-a,u state-u sam proveo skoro celo vreme od kad sam na serveru i kao lider crime gde nisam puno znao sam uspeo da se snadjem i da zavrsim mandat,u crime-u nisam imao neke ambicije o poboljsanju rpa i ostalim stvarima ali sto se tice sahpa imam ogromne.

2.2- U SAHP-u nisam bio puno puta ali mislis da je ovo savrsena prilika bu budem neko duze vreme.Kao sto sam rekao snalazljiv sam ne treba mi nicija pomoc i odlucan sam ,ne volim toksicnost i svaki clan koji bi bio toksican sa ostalim drzavnim organizacijama bio bi strogo sankcionisan.

2.3- Kao lider maksimalno bi smanjio krsenje pravila grada,rp bi se poboljas od proslih lidera a to je ono sto imam u vidu i zbog cega bas zelim da budem lider SAHP-a,i zbog cega imam tolike ambicije i zelju za liderom.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Imao bi posebnu grupu ljudi koji su visoko obrazovani rp pravilima koji bi pravili ispitivanje clanova na svakih 2 nedelje jer bi se tako poboljas RP od ranijih lidera.
- Da bi neko postao clan SAHP-a morao bi da prodje ispitivanje i posle bi bili sprovedeni na visoku obuku gde bi bili spremni da idu dalje.
- Svaki vid toksicnosti bio bi strogo sankiconisan supsendom ili otkazom,zato sto svaki clan SAHP-a mora biti profesionalan u svakoj sekundi u uniformi.
- Steako bi dobre odnose sa svim drzavnim organizacijama jer mislim da je to isto kljucni deo funkcionisanja organizacije.
- Svaki clan za svoju aktivnost dobijao bi novcanu nagradu,posle svake bitne akcije(banka,talacka,podmornica) dobijali bi bonus,a 5 najaktivnijih clanova bi dobijali poseban bonus jer mislim da bi tad ljudi imali vise volje za radom i da bi im se svideo RP kao clanovi SAHP-a
-Sto se tice akcija uvek bi bili ljudi koji bi vodili akcije,i svaki clan bi bio u duznosti da dodje na akciju.
- Kao lider bio bi aktivniji od proslih mandata jer mislim da lider uvek mora biti tu kako bi organizacija super funkcionisala i isla u pravom smeru.

Predlog cinova:

-1-
Suspend 48h
-2- Suspend 24h
-3- Sheriff na obuci
-4- Vucna sluzba
-5- Sheriff kadet
-6- Sheriff I
-7- Sheriff II
-8- Sheriff III
-9- Sheriff Narednik
-10- Sheriff Porucnik
-11- Deputy Chief Patrol
-Specijalna Jedinica
-12- S.W.A.T Operativac
-13- S.W.A.T Sniper Team
-14- S.W.A.T Pilot
-15- S.W.A.T Off-Road
-16- Inspector on training
-17- High Inspector
-18- Inspector
-Visoka Komanda
-19- Chief Patrol
-20- Instruktor Obuke
-21- Deputy Chief Inspector
-22- Chief Inspector
-23- Deputy Chief S.W.A.T
-24- Chief S.W.A.T
-Vrhovna Komanda
-25- Captain
-26- Chief of staff
-27- Station Comander
-28- Assistant State Sheriff
-29- Deputy State Sheriff
-30- State Sheriff

-KODOVI-
- 10-1 - Svi se moraju poredati u vrstu na liniji
- 10-2 - Negativno/odbijeno
- 10-3 - Prekid komunikacije na radio
- 10-4 - Potrvdjeno/prihvaceno
- 10-5 - Ponoviti zadnji prenos
- 10-6 - Zanemariti poslednji prenos
- Status 1 - Prijava smene
- Status 2 - Odjava smene
- 10-10 - Pocelo pucanje,potrebna pomoc
- 10-14 - Specijalna uniforma
- 10-20 - Trenutna lokacija
- 10-21 - Lokacije svih patrola
- 10-99 - Situacija je gotova

Senna Swayze

ahhhhhh
Player
ODBIJENO!
Razlog: Nedavno ste bili lider ovaj put odlucili smo da pruzimo priliku igracima koji prije nisu bili na toj poziciji. Hvala na razumjevanju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom