Informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: jankovvic
6. Vaše ingame ime: Aleksa White
7. Vaš ID: 53580
Dodatne informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: jankovvic
6. Vaše ingame ime: Aleksa White
7. Vaš ID: 53580
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP(San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
SAHP je jedna od organizacija koju niko ne gleda na nacin na koji ja gledam, sa time mislim da svi pricaju da je ta organizacija dosadna zato sto je na autoputu, ali zapravo nije tako zato sto sam ja proveo svoj RolePlay u SAHP-u i znam kako je biti u tako jedinstvenoj organizaciji zato sto ljudi ne znaju kada se skupi ekipa, da ima previse akcija na autoputu, previse kriminala i moze se napraviti jako dobar RolePlay kada su svi ozbiljni.
Nikad nisam bio lider, ali sam sa svoje strane imao ljude koji su znali sta rade, i koji su me ucili sta ja da radim, te mislim da bi sa ekipom koju imam napravio da ova organizacija bude specificna, zato sto je u ovom RolePlay-u ona ispod svih, tako da nebi dozvolio ikakvu toksicnost. Ceo svoj RolePlay sam proveo u STATE organizacijama i sprecavao kriminal, i ova organizacija je jedna od mojih favorita, pa ako mi se pruzi sansa potrudicu se da je vodim najbolje sto mogu.
Svi znamo da se teze u ovim godinama RolePlay stvarno igra, jer dosta ljudi je tu koji ga non-stop krsi, zato sam ja tu da povecam razinu RolePlay-a, samim time mislim kada su ozbiljne situacije da se svi ponasamo pristojno i normalno kako bi druge organizacije videle da je SAHP jedna od boljih po RolePlay-u. Jako volim ovu organizaciju te bih se mnogo trudio za nju i bio posten prema svima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Imao bih odlican HC tim koji bi resavao svakakve probleme u slucaju da ja nisam tu, kao i iskusne zamenike sa vrhunskim RolePlay znanjem, koji bi mi pomagali oko same organizacije.
Toksicnost bi bila strogo zabranjena u bilo kom smislu, bilo to vredjanje, omalovazavanje ili bilo koji drugi smisao toksicnosti!
Posle vodjenja ove organizacije zeleo bih da ostavim dobar ugled na istu. Clanovima moje organizacije bih posle zavrsetka mog mandata omogucio transfer u bilo koju drzavnu organizaciju. Svaki clan moje organizacije dobijao bi ono sta i zasluzuje (bonus,rank up ...), sposoban sam da vidim kada se neko stvarno trudi i ima zelju za organizaciju(To znaci da bi ljudi krenuli od Sheriff On Training ili Insurance unit-a samim time mogu birati i treba da skupe 15 zaplenjenih automobila ili 15 prodatih osiguranja i samim time idu na Sheriff grupu gde se moraju koristiti hapsenja kako bi isli dalje) Sve bi bilo fer i posteno tako da ko se trudi i stvarno hoce da radi bi uvek bio na vrhu i nagradjen.
Gledao bih sve zaposlene na isti nacin, zato sto sam primetio da neki lideri favorizuju posebne clanove, te bih ja nagradjivao clanove koji se stvarno trude za ovu organizaciju, i koji hoce da doprinesu istoj.
U poslednje vreme sam u svakoj organizaciji video da dosta ljudi MG-a na radiu, i imaju veoma losu komunikaciju medjusobno, te mi je to jedna od glavnih stvari, ako se desi da uzmem ovu organizaciju, koju zelim da popravim i da se fokusiram na glavne stvari.
Jedinice koje bih imao su SAJ, AIR unit, SSU i Inspectori. SAJ je specijalna jedinica koja bi imala svoje treninge, SAJ ide na opasne akcije poput talackih, pljacke prodavnice, pljacke GS... AIR unit je zaduzen za voznju vazdusnog prevoza bilo to u poterama ili prevoz do akcije. SSU je specijalna snajperska jedinica, oni bi na akcijama bili rasporedjeni po brdima sa snajperima za dodatnu podrsku iz daljine. Inspectori bi snimali dokaze sa istih akcija kako bi pomogli FIB-u sa radom.
Svaki zaposlenik bi morao imati POV hapsenja, bio to Sheriff I ili High Command, u slucaju da je napravio neku gresku, koju bi HC tim mogao ispraviti ili u slucaju da advokat trazi POV hapsenja. Isti POV bi slali u odredjeni kanal na discordu, i mislim da je to odlicna navika jer je na ovom serveru bitno imati POV.
Potrudio bih se da svakom clanu bude odrzana detalja obuka, koju bi odravao HC tim. Obuka bi se sastojala iz sledecih delova:
Objasnjenje discorda - tu bi pokazali koji kanali se kako popunjavaju, pokazali bi gde da vide odredjenu uniformu za svoj rank...
Objasnjenje ingame funkcija - pokazali bi kako se hapsi, i sta koja funkcija radi, kao pretrzivanje, stavljanje u vozilo, hapsenje, skidanje maske itd... Kao i kako se koristi PDA, kako se pisu kazne, poternica i pretrazuju lica.
Objasnjenje zakonika - zakonik je nesto sto svaki drzavni sluzbenik treba znati kako da ga koristi, tu bi sproveli zaposlenike kroz zakonik...
4. Kriterijum
Minimalno 14 godina OOC
Minimalno 9 godina IC
Posedovanje dozvola za oruzje, zdravstvenog osiguranja i vojne legitimacije
Postovanje svih clanova SAHP-a
Bez ikakve toksicnosti
Zelja za radom
Trud i disciplina
Poznavanje pravila grada
Poznavanje pravila same organizacije
Minimalna aktivnost 1h na dan
5. Stvari koje bih uradio za organizaciju
Bio bih prema svima otvoren, kao da nisam lider, zato sto ne zelim da se ljudi mene plase, ili da ne smeju ista da me pitaju, jer sam ja isti kao oni, vec slobodno da pridju i razgovaraju ako imaju neki problem jer ne zelim da me neko laze i da izgubim njihovo poverenje.
Pravio bih redovne SAJ treninge, koje bi odrzavali SAJ komandiri, kako bi imali bolje pucace, kordinaciju i polozaj nad kriminalcima.
Svi bi krenuli od pocetka, pa cak i ljudi koje znam kako bi bio pravedan prema svima, zato sto sam ja licno kretao od vucne sluzbe pa do high commande, te mislim da mogu i svi ostali tako.
Takodje bih se trudio da bude sto manje krsenja pravila servera, kako bih uspeo da izguram mandate do kraja i da bi ljudi videli koliko SAHP zapravo moze biti dobra i zanimljiva organizacija.
6. Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
7. Rankovi
---Struktura---
1. Suspend
2. Sheriff On Training
3. Towing Unit
4. Insurance Unit
5. Sheriff officer I
6. Sheriff officer II
7. Sherif officer III
8. Senior Sheriff
9.Sergeant
10.High Sergeant
11. AIR-1 Junior
12. AIR-1 Special
13. SSU Junior
14. SSU Special
15. SAJ Junior
16. SAJ Special
17. Detective Junior
18. Detective Special
19. Detective Senior
20. Patrol Leader
---High Staff---
21.Training Instructor
22. Colonel of AIR-1
23. Colonel of SSU
24. Colonel of SAJ
25. Head Detective
26. Station Commander
---High Command---
27. Lieutenant
28. Assistant State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
30. State Sheriff
Hvala Vam na citanju, i srecno svim ostalim kandidatima!