Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lazzar_Ilic

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Lazar
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8
5. Vaš Diskord: lazarilic
6. Vaše Ingame ime: Lazar Kalasnjikov
7. Vaš ID: 7777

Dodatne Informacije
1. Lider za...
SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Zeleo bih postati lider SAHP-a iz razloga zato sto je to jedna od mojih prvih organizacija i ujedno jedna od najdrazih.

- U dosta mandata sam bio HC u
SAHP-u, te mislim da bi to mnogo pomoglo pri vodjenju organizacije. Smatram da sam odgovorna osoba i da mogu dosta da uticem na clanove iste.

- Zeleo bih obuku novih ljudi dovesti na malo veci nivo nego sto je bilo koja organizacija imala do sad i sa tim bi se povecao znacajno RP u organizaciji a i u buducnosti kad budu napustili istu.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Bice dodat specifican sistem obuke novih kandidata koji bi prosli regrutaciju te bi nakon prodjene obuke morali da idu sa instruktorima obuke u patrole kako bi naucili da rade. Bio bi uvede patrol-log i tu bi se pratio proces kako napreduje novododani clan. Nakon ispunjenih zadataka koje ce odraditi sa instruktorima, bice unapredjeni i pusteni da rade i sa ostalim kolegama.

- Napravio bih mnogo bolji sistem saobracajne policije, te bi bilo mnogo vise ljudi koji bi bili na autoputevima i stajali sa radarima. Sa time bi se smanjilo bahacenje po autoputu i saobracajne nezgode.

- Uveo bih ceste sastanke, kratke kvizove za proveru znanja i ljudi koji znaju sve bez greske bi bili nagradjeni za to.

- Dodao bih redovne bonuse za sve prisutne u organizaciji koji bi imali uredno popunjen patrol-log, bonuse za ucestvovanje u akcijama i individualne bonuse za clanove koji se isticu od ostalih.

- Poboljsao bih odnose izmedju ostalih organizacija sto bi jako doprinelo svima.

Sa srecom i ostalim ucesnicima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom