1. Vaše ime IRL: Nino
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): vecinom od 16:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3-6 sati
6. Vaš Discord: niino8430
7. Vaše ingame ime: Nino Favela
8. Vaš ID: 12037
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Jer mislim da imam dovoljno iskustva na serveru i zelim da kaznim svakog igraca koji krsi pravila, i s tim pomoci da se server ne upropastava drugim igracima, pored toga zelim da probam nesto novo jer nikad nisam bio admin na neki drugi server ili slicno, znam sva pravila i mislim da bi mogao da postanem admin.
2. Koje su vaše prednosti? Snalazljiv sam, i volim da pomazem ljudima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nisam strpljiv.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Jesam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ponekad se desi da ne mogu da budem na jedan dan puno aktivan ali inace ne.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): vecinom od 16:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3-6 sati
6. Vaš Discord: niino8430
7. Vaše ingame ime: Nino Favela
8. Vaš ID: 12037
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Jer mislim da imam dovoljno iskustva na serveru i zelim da kaznim svakog igraca koji krsi pravila, i s tim pomoci da se server ne upropastava drugim igracima, pored toga zelim da probam nesto novo jer nikad nisam bio admin na neki drugi server ili slicno, znam sva pravila i mislim da bi mogao da postanem admin.
2. Koje su vaše prednosti? Snalazljiv sam, i volim da pomazem ljudima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nisam strpljiv.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Jesam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ponekad se desi da ne mogu da budem na jedan dan puno aktivan ali inace ne.