Poštovana administracijo, juce sam dobio zabranu za G.P 1.1. Kada sam počeo igrati na ovom projektu, bio sam neiskusan i nisam u potpunosti znao sva pravila. Dok sam bio na zimovanju kod babe i dede, koristio sam racunar koji je bio u njihovoj kuci, a deda i baba mi zive u drugom gradu, usao sam kako bih pristupio svom nalogu i preuzeo GC jer su tada bili dostupni. Sada uviđam svoju grešku i shvatam da to nije bilo u skladu s pravilima. Obećavam da se ovako nešto više nikada neće ponoviti, jer sada dobro poznajem pravila.
Mujo i Abrahame, iskreno se izvinjavam i vama, jer tada nisam bio svjestan pravila. Prihvatam Money Wipe i nadam se da ćete uzeti u obzir moju žalbu. Unaprijed hvala na vašem vremenu i razmatranju.Ova zalba mi je prosla ali nije mi skinuta ing kazna
Mujo i Abrahame, iskreno se izvinjavam i vama, jer tada nisam bio svjestan pravila. Prihvatam Money Wipe i nadam se da ćete uzeti u obzir moju žalbu. Unaprijed hvala na vašem vremenu i razmatranju.Ova zalba mi je prosla ali nije mi skinuta ing kazna