Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38852
Players nickname
Djordje White
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 26, 2024
Time
1:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Djordje White

Player
Player
Pozdrav Mujo/Abrahame. Naslov govori razlog zasto pisem ovu zalbu. Blacklistovan sam za administratore pre vise od pola godine i pisao sam vec nekoliko molbi za vracanje u admine ali neuspesno sto i razumem zato sto je poverenje nakon takve greske izgubljeno i nije ga lako vratiti. Voleo bih kad bi razmotrili moju molbu i dali mi sansu ponovo da postanem administrator. Svestan sam sta sam uradio i koju sam gresku napravio i zao mi je sto sam tako pogresio. Kada sam dobio blacklistu bio sam samo 2 dana u adminima i nisam pazio sta radim niti sam razmisljao da li je to sto radim ispravno ili ne. Zeleo bih da mi date jos jednu sansu da vam dokazem da ja znam i mogu da radim posao bez ikakvih gresaka i da se moje ranije greske nece ponavljati. Iako je proslo samo pola godine od blackliste ja sam uveren u to da sam se promenio i da sam sada dosta zreliji i da trenutno mogu dosta toga doprineti serveru sa puno vise iskustva nego prosli put. Ako mi pruzite drugu sansu uveren sam u to da cu svoj posao raditi vrlo dobro i da cu vratiti vase izgubljeno poverenje. Nekoliko dana posle moje blackliste postao sam lider i vodio sam jednu od najaktivnijih i najbrojnijih crime organizacija na ovom serveru i stekao dosta iskustva vodjenjem te organizacije. Nadam se da cete razmotriti moju molbu i dati mi drugu sansu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom