Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29810
Players nickname
Stefan Armani
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 26, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/655170/#post-2340949

Popee

Player
Player
Dobar dan ili Dobro vece sve zavisi ko kada cita. Dobio sam ban za kresenje pravila 1.3 ( Skemanje ) Znam da sam pogresio u vezi skemanja drugih ljudi i uzmimanje tudjeg za nista proslo je oko 200 dana i svaki dan se kajem sto ne mogu da igram da druzim sa svojim prijateljima kojim sam stekao na grandu mozda sam stekao pogresne prijatelje dosta njih je zapravo teralo to da uradim i bio sam naivan i uradio te sam dobio Ban na zauvek moji Losi prijatelji su svi Blacklistani i sada sam hteo da pitam da mi oprostite znam da sam gresio mozda na ovom projetku i da sam svasta uradio ali jednostavno se kajem smatram da bi ljudi trebali da pokazu drugu stranu svog lica i da pokazu ko stvarno jesu posto sam spreman svasta da uradim kako bi dobio unban novac od skemanja nemam ali svkako bi zeleo da mi obrisete sav novac kao i sve iz mog inventara imam cudan osecaj u stomaku da ce te imati mislosti prema meni i da ce te mi dati jednu zadnju sansu da pokazem da i ljudi koji imaju ruznu proslost znaju lepo da igraju i da rpaju ne postoji ni jedan projekat kao ovaj i zeleo bi jako da se vratim kako bi uzivao svaki sekund na ovom projektu ja se iskreno kajem i mogu da vam se zakunem da se nece ponoviti
Hvala na citanju i svemu sto ste mi pruzili samo vas molim za jednu zadnju sansu i obecavam da necu vas izneveriti.
Hvala na razumevanju <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom