Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved LSPD Korumpirana biografija I Kira Alcapone I 55104

Status
Not open for further replies.

djordjee1312

Player
Player
Organizacija: LSPD

Ime: Kira
Starost: 27
Nacionalnost: Nemac
Mesto rođenja: Berlin
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na grudima
Prednosti: Brz,spretan i pametan
Slabost: Slabi zivci
Životna priča:

Kira Alcapone je rođen 2001 godine u Srbiji, U Srbiji sam rodjen u jednom od manjih gradova ove zemlje.Moj otac je bio kriminalac a majka doktorka.Od malena me je otac ucio da rukujem oruzjem a majka kako da pomognem sebi i ostalima u toku pucnjave ukoliko se nadjem u istoj.Od malih nogu sam se spremao za ono sto me ceka i sta cu nekada morati naslediti od oca.Moj otac se opasno razboleo i majka ga je lecila.Ja sam pored majke naucio dosta.Nazalost jedne veceri su ljudi kojima je moj otac bio duzan neke pare upali u kucu mene izudarali a mog oca ubili na moje oci.Tada sam ja odlucio da moram da se osvetim krvolocno osvetim.Skupio sam neku druzinu uzeo oruzje koje sam nasledio od oca i krenuo u napad.Kada smo stigli do mesta te bande krenuli smo u napad na njih.Moja dva drugara su bili tesko ranjeni i ja sam hvala bogu imao iskustva od majke i uspeo da ih izlecim.Uspeli smo da sateramo bandu u cosak i ukrademo im sav novac,Od tog novca smo kupili novu kucu u velikom gradu i preselili se tamo.Kupili smo 5 skupocenih auta i krenuli u akcije i druzenje.

Priča o karijeri:
Kira Alcapone je rodjen u Berlinu ali je zavrsio srednju skolu u Srbiji i posle toga zavrsio policijski kurs u trajanju od 15 meseci.Posle kursa je otisao u drugu drzavu i zaposlio se kao saobracajni policajac.Radio je aktivno sve dok nije dospeo do desne ruke nacelnika.Upoznao je razne kolege i sprijateljio se sa njima.Sa kolegom po imenu Joka je stalno patrolirao i hapsio ljude.Jednog dana su ostali bez novca i imali su jos 10 dana do plate,morali su nekako da prezive i odlucili su da postanu korumpirani.Patrolirali su gradom i hvatali kriminalce.Kada bi nekog uhvatili trazili bi mu novac da ga puste na slobodu.Tako su Joka i Kira skupili pare i napustili policiju.Rastali su se na duzi vremenski period gde je Joka postao doktor a Kira kriminalac.Jednog dana je Kiri zazvonio telefon,to je bio njegov drug Nemanja.Rekao mu je da dolazi iz Berlina kod njega i da ce biti nacelnik policije i da sam dobrodosao kao njegova desna ruka,prihvatio sam poziv pozvao Joku i otisli smo u policiju.Joka i ja nastavljamo nasu korupciju i zaradjujemo brdo para od toga.

1.Kira moze ici 1vs2 i hapsiti sam zbog svoje obuke

2.Kira može da vezuje, otvara PDA, vuče, podiže(zbog obuke), ubacuje u kola i pretražuje sa pištoljem/tejzerom u ruci. (ne puškom).

3.Kira može osumnjičenima slomiti kamericu, očistiti dosije i uzeti mito (do $100K) i ilegalne predmete.

4.Kira moze unistiti kamerice kolegama ukoliko biva uhvacen u korupciji.

5.Kira moze da poseduje drogu, ilegalno oruzije i heavy oruzije

6.Kira može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom