Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vredjanje administracije i projekata/64811+64793 I Abraham Elkhabib For Mujo Simba i ZA Abrahama Elkhabib samo da procita i odgovori

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64811 + 64793
Players nickname
miljana dragovarovic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 21, 2024
Time
00:00
Proofs
Mujo samo budi takav dobar

kolan

Player
Player
Postovani mujo ja ti sada govorim istinu samo istinu iz mog srca ovo vam pisem moja proslostu grandu je bila zanimljiva imao sam mnogo prijatelja i ljudi u grandu znalo me oko 20 ljudi i tada sam hteo napraviti fam ali nije mi uspelo jer nisam bio tada dobar gazda samo sa se derao na svoje ljude iz bjesa i to je bilo prije nekih 1 godinu i sada sam osnovao novu familiju the victory i sada sam se jako promenio i sada je sve krenulo jedan nepoznati lik je odlucio da mi da na tik toku 30e da mi pomogne i onda je vidio da igram grand rp i odlucio mi je dati na fam balans 4 miliona da kupim fam nivo 3 i dao mi je jugulara za fam i prije nego sto mi je dao ja sam bio glup i bezobrazan prema Dragom Abraham Elkhabib Isada tek razumijem sto sam napravio njemu Na discordu u privatno callu gdje nema veze sa grandom rekao abrahame jebem te u usta i jebem ti mamu i sada mi je jako zao jer razumijem kako je dok ti neko vredja roditelje sada tek vidim kakav sa bio prema abrahamu i sada mi je zao i ako moze neka abraham udje u ovu zalbu samo da mu se izvinem jer mi ga je zao ako mi ne zeli oprostiti to je oke razumijem kako mu je sada i sad kada ovo pisem ja placem jer razumijem svoju pogresku i jos se uvek secam kada sam se zalio na kelvina ti si mi rekao da ne radim to vise i ja sam prekrsio tvoje obecanje mujo nadam se da ces mi oprostiti sto sam prekrsio tvoje obecanje i ja razumijem Abrahamovu odluku ali ja sada moram se od prostiti od ljudi u fam a neznam kako cu im to reci da sam dobio perma za vredjane admina jer oni su mi kao braca prema meni i mujo ja se secam kada si mi donirao na tik toku i slikali smo se zajedno imam to sliku jos uvek i cuvam ju ako zlato jer zam da si dobar covek 🥺 i da se trudis da server nema zlocestih ljudi a ja sam bio takav prije evo proslo je vec 7 dana od bana koj mi je dao abraham i vec mi fali familija i ljudi u famu i neznam kako da ti opisem moja osecanja sada Mujo Simba i Abraham Elkhabib zao mi je sto sam vas izneverio nadam se dacete mi jednog dana oprostiti jer znam da sam prekrsio 3 pravila koja sam upotrebio na abrahama zao mi je a pravila koja sam prekrsio su
1. 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.
2. 3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne | Isključite zvuk 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.
3. 5.3 Vrijeđanje administracije je strogo zabranjeno. Žalba je najbolji način za postizanje pravde. | Inače - zabrana 7 dana
i sada sam tek dobio pamet da sam postupio kao majmun mislim svi me gledaju kao majmuna i to je to Mujo Simba i Abraham Elkhabib

Poruka za Abraham Elkhabib abrahame ako ovo citas molim te da mi oprostis samo to trazim od tebe ako zelis oprostiti hvala ti ako nezelis razumijem povredio sam tvoja osecanja jer sam ti opsovo mamu razumijem kako je kada ti neko opsuje mamu sada vidim kakva sam osoba bio prije prema tebi i ako zelos mogli bi se malo podruziti u grandu slikati ili nesto ako ces biti slobodan jer ti si admin i ti se brines sa mujom da server nebude pun budala kao sto sam prije bio prema tebi brate ako me razumijes hvala ako ne uredu je desava se da covek nece da mi oprosti imam takve ljud u mom zivotu koji mi necu oprostiti ali ja sa nadam da ti takve osobe nemas i jos jednom da ti se izvinem sta sam ti reka prema tebi i tvojoj mami uzivaj mi brate ❤️

Poruka za Mujo Simba pozdrav Mujo pisem ti ovo da ti se zahvalim za one giftove sto si mi donirao na tiktoku prvi tvoj gift ikad si dao meni hvala i zelim ti se izvinuti sto sam prekrsio tvoje obecanje koje si mi rekao kada sam se zalio na kelvina ti si mi bio napisao u odgovoru da ne radim to vise i ja sam to prekrsio i nadam se da ces mi oprostiti nisam mislio prekrsiti obecanja ali ja sam bio glup jer imam ADHD i ja sam zaboravio na to obecanje nako 2 dana poslje bana sam se setio tvoje rjeci da ne radim to vise i ja sam to prekrsio i sada znam da si izgubio poverenje prema meni i nadam se daces me razumjeti brate nezelim da izgubis poverenje u meni ndam se da ces mi oprostiti i to je to Mujo uzivaj❤️

i sada ne ocekujem da me un banas Mujo Simba ili ti Abrahame Elkhabib ja se nadam da me razumijete nadam se dacete mi odgovoriti oba dvojca na ovu zalbu Abraham mi treba odgovoriti dali mi oprasta A ti Mujo dali mi isto oprastas za tvoje obecanje koje sam prekrsio❤️
imam neki osecaj da ce mi Abraham oprostiti jednog dana A i imam osecaj da ce mi Mujo isto oprostiti jednog dana Tako da Braco nadam se daste do tuda stigli i ako jeste uzivajte mi u danu nadam se dacu se vratiti jednog dana u grand Pozdrav❤️❤️❤️:)

kolan

Player
Player
mmm mislim da si malo pogresi da vredjam svakoga onda na mom forum acc bi bili ono 100 zalbi na 3.2 malo razmisli

Status
Not open for further replies.
Top Bottom