Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42823
Players nickname
Nemanja Macher
Suspect ID
65015
Date of violation
Oct 28, 2024
Time of violation
12:50
Proofs
https://streamable.com/efhy0g

Pasha_

Player
Player
I lidera familije koji zna da je to on da se bl isto posto je pasha banovan za citovanje isto id 17446 da se isto bl posto pomaze ovim jadnicima da mu uzimaju informale i ostale evente.
bistar si mi ti, kako ja da znam da je to on ?

Brando Gagic

Player
Player
ima dokaza za sve uzivaj citeru mali zajedno sa citerima sad kad dobije bl zbog jednog informala ovde nam zivce pomerate. da mi kazemo svasta pa da mi rizikujemo bl .

Pasha_

Player
Player
ti ces mi reci da pomeram zivce na informalima, cijeli svoj grand zivot samo grifas sa yakuzom nista ne radite

Brando Gagic

Player
Player
sve sam ja snimio dzabe brisete komentare i sve ostalo sa diskorda ili ces ti otici zajedno sa kimijem odavde ili cu ja otici sa svojom familijom . posto ja sa citerime ne igram niti su mi prijatelji . namestate mi bl namestate ps chek ne mozete nista jer sam cist igrac i imam dovoljno godina da odgovaram za svoje postupke ali vama nema spasa.

Pasha_

Player
Player
nisi ti nista bez soka al tvoja fam ima citera koje god da pozoves na pc cek ce pasti

Brando Gagic

Player
Player
ti ces mi reci da pomeram zivce na informalima, cijeli svoj grand zivot samo grifas sa yakuzom nista ne radite
to sto sam ja sam uradio ovde po eventima ili ti sa Yakuzom nije niko u zivotu na ovom projektu. a ti citeru mali ces tek sad da vidis

Pasha_

Player
Player
to sto sam ja sam uradio ovde po eventima ili ti sa Yakuzom nije niko u zivotu na ovom projektu. a ti citeru mali ces tek sad da vidis
igram igricu 2 godine duze od tebe i ti meni nesto pricas, yakuza je niko i nista kakve su bile familije

Brando Gagic

Player
Player
ti si citer mali isti kao i kimi i tako ces i zavrsiti posto ih podrzavas . uzivaj bato vi cete da me jebete ovde decurlija jedna koja nema postovanja prema nicemu samo znate da citujete i igrate na kvarno . SAD CETE DA SNOSITE POSLEDICE SVI U SKALDU SA KAZNAMA PROJEKTA. POZDRAV OD CIKA BRANDA

Ramzi Vice

Player
Player
I lidera familije koji zna da je to on da se bl isto posto je pasha banovan za citovanje isto id 17446 da se isto bl posto pomaze ovim jadnicima da mu uzimaju informale i ostale evente.
Brando ti jedino mozes samo da places i da kacis jer si forum warior sto nema zivot i spavas na grand klasican forum warior

Last edited:

Brando Gagic

Player
Player
i ti neces dugo . brando nema nista od krsenja pravila za 2 godien sem sto sam zbog nepravde vredjao neke admine i za to dobio kaznu. a vi citeri i sto podrzavate ovakve necete biti ovde.

Huneki Coast

Player
Player
Laza Rubiroza sa 30og akaunta ubija sa 3 assault metka,banujte ga za sta god hocete,ali necu se truditi vise,dzaba kada nonstop on i Kimi prave accounte...
ℕ𝕖𝕞𝕒𝕟𝕛𝕒 𝕄𝕒𝕔𝕙𝕖𝕣 𝕒𝕗𝕥𝕖𝕣 𝕒𝕝𝕝 𝕓𝕒𝕕 𝕚𝕟𝕗𝕠𝕣𝕞𝕒𝕝 - 𝔽𝕆ℝ𝕌𝕄 💦

Status
Not open for further replies.
Top Bottom