Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12627
Players nickname
Nino Sabovic
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
Apr 18, 2022
Time
16:43
Proofs
https://youtu.be/jtGNa_ptBCc

Nino Barbarossa

Player
Player
pucali smo lika van grada koji je nas bio prvi pre ovoga svega pucao i on mene i mog druga stavi 180 za GP 6.15

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Postovanje, imate li dokaz da su oni vas pucali prvi? Vi ste dosli u njihov posjed provocirali pa ste se opet kasnije vratili i pucali ih bez razloga tako da ste prekrsili generalno pravilo 6.15

Nino Barbarossa

Player
Player
to je bilo van grada i na snimku se vidi kako on nas izaziva kako se non stop vraca do nas a mujo dobio sam bezveze varn iskreno da ti kazem nije bilo potrebno jer si ti samo to video nisi video celu situaciju nisi imao pravo da me jailas al ok

Nino Barbarossa

Player
Player
I nemam nista protiv tebe ali bilo bi pozeljno da mi skines warn da mogu lijepo da nastavim sa rp om u organizacije da mogu da ulazim itd

Mujo Simba

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Nikakve zahtijeve niste naveli samo pucate i provocirate tu porodicu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom