Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Milos Black
Suspect ID
48221
Date of violation
Oct 30, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://youtu.be/Iy-x4fwPcaI?si=capa6EIZ1wFF7n_G

Nemanja23

Player
Player
kacim samo ljige od ljudi kao sto je ovaj ...
U celoj prici si ti ljiga batice,kad ti kacis onda je ok a kad tebe neko okaci odma vredjas,a znas i sam da nisi mudo jer vise puta si pokusao da smestis ban nekim ljudima pa kad si otiso pod istragu onda si ih zvao da im se izvinjavas sto si to radio.Sad trebas da cutis i da te provere admini.Ako si prekrsio prekrsio si ako nisi nisi a ne da vredjas ovde narod.

Popke Sumar

ШУМАР!
Player
U celoj prici si ti ljiga batice,kad ti kacis onda je ok a kad tebe neko okaci odma vredjas,a znas i sam da nisi mudo jer vise puta si pokusao da smestis ban nekim ljudima pa kad si otiso pod istragu onda si ih zvao da im se izvinjavas sto si to radio.Sad trebas da cutis i da te provere admini.Ako si prekrsio prekrsio si ako nisi nisi a ne da vredjas ovde narod.
HAHAHAHHAHHAA au sine ti si pukao , i to bas , vec sam kaznjen za 1.4 tkd zz , nikom se nisam izvinjavao kad sam bio pod istragom od muje , i sam Muja je video da sam cist ko suza tkd placi jos

Nemanja23

Player
Player
HAHAHAHHAHHAA au sine ti si pukao , i to bas , vec sam kaznjen za 1.4 tkd zz , nikom se nisam izvinjavao kad sam bio pod istragom od muje , i sam Muja je video da sam cist ko suza tkd placi jos
Bato to lazi sebe i druge da nisi,a ja i jos neke osobe znamo da jesi plakio tako da zz idi lazi ljude kao sto znas i glumi malo mudo u rl a ne na grand

Status
Not open for further replies.
Top Bottom