Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2153
Players nickname
Andrija Reynoldss
Administrators nickname
Mike Djames
Date
Oct 28, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=g9d_2eJFwiI

Andrija Reynolds

Player
Player
Ja sam dobio kaznu za GP 6.15, kao prvo pov treba trajati 1min ovaj lik je okacio video od 10 sekundi a nije okacio prije toga kad sam mu izbrojo 5 sekundi, ja sam mu poceo brojat 5 sekundi to sto on nije cuo da mu ja brojim nije moj problem on se nije udaljio od droge nego je zastao na sekund pa tek onda pobjego.
Proslo je 5 sekundi prije nego sto sam ja poceo pucat a on se nije dovoljno udaljio od droge nego je bio na 5 metara pored ja nisam mogo drukacije da reagujem jer kad bi ja poceo kupit drogu on bi se fino vratio i poceo bi me pucat.
GP 6.15 - Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Ja sam mu izbrojo vec jednom 5 sekundi da se udalji i onda se on vratio pa sam mu ja opet poceo brojat i proslo je 5 sekundi pa sam ga onda poceo pucat jer se vratio ponovo.

Petar Ivanovac

Player
Player
Dobio sam demorgan zbog CR a mene lik bio udari autima Pookie Belvederovic on me stavio u demorgan

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
admin ima pravo da rpihvati video manji od minute ako mu je dovoljno da ustanovi situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom